FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Zapraszam gości odwiedzających forum do rejestracji

Warto się zarejestrować - po zalogowaniu dostępne są dodatkowe opcje na forum i nie wyświetlają się reklamy

Poprzedni temat «» Następny temat
Łódź Krzemieniecka.. albo w ogóle Łódź
Autor Wiadomość
Madzik 

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 1:04 pm   Łódź Krzemieniecka.. albo w ogóle Łódź

ja chodzę do dermatologa w LUx Medzie..w sumie w porządku ale bez rewelacji.. ale mam takie pytanie czy ktoś chodził do jakiegoś ośrodka w Łodzi ? Moja mama ostatnio sie dowiedziała że na Krzemienieckiej jest jakiś lekarz specjalista .. jak szukam na necie to spotkałam kilka opinii typu "tam to więcej nie pójdę" ale to tak ze 2 osoby tak twierdziły. Bywał ktoś może w big city Łódź? :wink:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Wto Sty 19, 2010 10:32 am   

kochana ja osobiście ci odradzam krzemieniecką absolutnie byłam tam 1 raz i ostatni nigdy więcej NIGDY!!!!!!!!!!!!!!przez 30 lat choroby niezostałam tak potraktowana jak tam zgroza poparzyli mi całe ciało cygnoliną jeden żywy ogień dopiero na drugi dzień dali mi steryd żeby złagodzić poparzenie nawet się nieprzyznali że to ich wina bo w aptece młody gó.....żle zmieszał składniki zresztą nie tylko ja byłam poparzona jak tylko się troche poprawiło to szybko mnie wypisali w skutek tego niemogę teraz cygnoliny i lamp i po robocie osobiście polecam ci kniaziewicza biegańskiego od dziecka się tam lecze tam jes naprawde dobrze i opieka i lekarze KRZEMIENIECKA TO POMYŁKA :evil:

Odpowiedz do tematu