Fajna stronka Beato. Ja od pół roku zamierzam otworzyć stronkę o łuszczycy + bloga, ale nie mogę znaleźć czasu. Jakoś teraz może uda mi się coś porobić.
Tak na marginesie to chyba nie masz tam jednolitej czcionki - w niektórych miejscach strony jest mniejsza. Rzekł bym, że strasznie malutka i trudno się czyta (a wzrok mam dobry). A tak poza tym to całkiem całkiem
Pumo cieszę się,że Ci się podoba,ale strona jest dla wszystkich,tylko pomysł był mój.Pawle zapytam Artua czy można by zrobić dla Ciebie jakieś miejsce na blog(oczywiście o ile jesteś zainteresowany).Marianie,Krysiu dziękuję za wsparcie,za dobre słowa i w ogóle.Przez następne dni do soboty będę dostępna tylko na GG: 10053236,Wybieram się do szpitala na humirę,więc jeśli macie ochotę na pogaduszki lub jakieś pytania to służę uprzejmie.
Pozdrawiam was wszystkich cieplutko
a tu jak sami wiecie nie ma zadnego admina,który pilnowałby wszystkiego jak należy
Jestem moi drodzy i zaglądam co jakiś czas Doba ma niestety tylko 24 godziny i nie zawsze wystarcza czasu aby regularnie być obecnym ale w miarę możliwości staram się tu od czasu do czasu sprzątać i uaktualniać zabezpieczenia bo wstrętne spamerskie boty są coraz sprytniejsze
Beatko wiesz ja już mam wykupioną domenę i zrobiony szablon w zaawansowanym dość stadium, także porobię coś u siebie. Ja mam też trochę inną wizję Ale nie widzę żadnego problemu, żeby w przyszłości w jakiś sposób współpracować Jak będę miał co pokazać to się wówczas skontaktuję
A i jeszcze taka uwaga dla dla Twojego administratora Beato: to menu jest zrobione w JavaScripcie, także jeśli ktoś nie używa przeglądarek z JavaScriptem lub mają wyłączoną tę opcję to nie będą mieli dostępu do tych rozwijanych pozycji w menu.
Wiek: 52 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 1429 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 9:33 am
Pawełku -Beatka w szpitalu-niestety łuszczyca dopomina sie o jej serce- jak wróci to pewnie odpisze.Swoja droga cos ty tu chlopie ponawypisywał-rozumiem tylko niektóre wyrazy.Dobrze ze admini z tamtego forum tez sie na tym znaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum