Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:07 pm badania do pracy mgr
Witam.
Jestem studentką psychologii UJ. Też choruję na łuszczycę i piszę teraz pracę mgr o tym, jak łuszczyca wpływa na nasze życie i jak to się dzieje, że niektórzy lepiej radzą sobie z tą chorobą.
Poszukuję osób chętnych do opowiedzenia mi jak to wygląda w ich wypadku. Badanie jest anonimowe i nie będzie nigdzie publikowane, potrzebuję go jedynie do pracy mgr. Mogę w zamian udostępnić późniejsze wyniki.
Bardzo Was proszę o pomoc. Sprawa jest dość pilna.
Wiek: 52 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 1429 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 7:52 am Re: badania do pracy mgr
Jak tak pilna to gdzie zes ty dziewczę była do tej pory!
Ponieważ jednak u mnie tez wszystko musi być szybko i natychmiast zostawiłam na PW adres-zapodawaj te ankiete
Ludkowie mili pomózcie dziewczynie!Prace ma obronic a przypomniała sobie ze badań nie ma- no takie czasy ,wszędzie szybko i natychmiast,mozna sie pogubic!
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 8:22 pm Re: badania do pracy mgr
bkk23 napisał/a:
Witam.
Jestem studentką psychologii UJ. Też choruję na łuszczycę i piszę teraz pracę mgr o tym, jak łuszczyca wpływa na nasze życie i jak to się dzieje, że niektórzy lepiej radzą sobie z tą chorobą.
Poszukuję osób chętnych do opowiedzenia mi jak to wygląda w ich wypadku. Badanie jest anonimowe i nie będzie nigdzie publikowane, potrzebuję go jedynie do pracy mgr. Mogę w zamian udostępnić późniejsze wyniki.
Bardzo Was proszę o pomoc. Sprawa jest dość pilna.
jeśli to bedzie ankieta to chętnie pomogę. Proszę wysłać na PW lub na maila kingag1990@interia.pl
ankiety wysylam natychmiast i czekam na odpowiedzi.
jednak jest jeszcze sprawa "rozmowy". chodzi o prosta rzecz, mianowicie polecenie brzmi "Opowiedz mi swoje życie - „swoją historię”; możesz mówić co chcesz i jak chcesz – to zależy od ciebie, bylebyś tylko zmieścił/a się w czasie – mamy na to pół godziny. Nie będę też już nic więcej mówić, ani zadawać żadnych dodatkowych pytań, kiedy uznasz, że chcesz skończyć, po prostu skończ".
rozumiem, ze tutaj moga byc problemy, dlatego porozmawiam jeszcze ze swoja promotorka. na razie czekam na ankiety, natomiast co do tej drugiej czesci, bede was molestowac dopiero w okolicy kwiecien/maj, chyba ze ktos juz teraz bylby pewien, ze chce uczestniczyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum