Robusiu ....pomyślności wszelkiej ... nie przesadź dziś z... ...bo jutro.... Obiecuję, że za rok pierwsza odpalę kompika... i życzonka juz tu będą na Cię czekać
robo zycie zaczyna sie po czterdziestce wszystkiego najlepszego i abys zawsze mial powod do usmiechu o poranku
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 5:56 am
Wszystkim za pamięć, za życzenia, za każde dobre słowo, za wsparcie w tych trudnych dla mnie chwilach bardzo dziękuję. Za każdego sms-a, za każdy list i ten elektroniczny i ten tradycyjny wysłany pocztą, za każdy wpis na gg bardzo, bardzo dziękuję
niestety nie było musiałem isc do pracy ale pod koniec miecha mamy z zonka ....20 lecie zakajdankowania i .....wolne juz zaklepane oi ajaj bedzie sie działo
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 9:11 am
A tak czasem cos sklece....jak mnie za serce cosik ...chyci
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 10:00 pm
Do tego rozczulania...to ja tak niekoniecznie .Słowo rymowane... albo do mnie przemawia... albo nie....Szater... Twoje przemówiło .No... ale ja już tu mówiłam....specjalistą....nie jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum