Tygrysku , skad ty masz takie ładne emotki?
Ja bym chciała jakies kwiatki, ale nie umiem i nie wiem jak to podrzucić adminowi.........( komputer mnie gryzie....)
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 10:49 pm
A to na gryzienie kompika... to tylko Tysia tylko te brzoskwinie obrobi i już będzie nasza
moze odczaruje mój komputer i przestanie mnie grysć, a ta tak na poważnie znam podstawe w komputerze reszta - pomoc córy, bo dla mnie to ciemna magia-chyba Krysia by sie przydała bo ona chyba cos z magia ma do czynienia
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 10:58 pm
O tej porze to nasza kolorowo-włosa jest poza wszelkim zasięgiem....także o czary...to jutro
szukam i znajduje
a kwiatki podobaja mi sie takie...
pawel swoja droga to ze wrzucam tutaj jakies gifki to nie znaczy ze masz je wszystkie dolaczac
pume czarna to moze tak... chyba ze Puma zaprotestuje
jeszcze pokaze wam bialego kota i czarowniczke
1686.gif
Plik ściągnięto 6913 raz(y) 6.67 KB
107.gif
Plik ściągnięto 6913 raz(y) 20.79 KB
1594.gif
Plik ściągnięto 6913 raz(y) 34.28 KB
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 11:02 pm
Czarownica we wcześniejszej odsłonie... fajniejsza....chociaż ta to wzrostem jak.....ulał
Róza - boska, uwielbiam róze, tulipany, gożdziki, gerbery........dobra przyznaje się uwielbiam wszystkie kwiaty, jak ide na rynek to zawsze musze jakies kwiatki kupić,
mam fioła na punkcie kwiatów, swieczek i ozdób do domu
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 11:14 pm
Kwiaty też uwielbiam ale tylko te w donicach....tych ciętych mi szkoda.Co do tych ozdóbek to ja.... nie teges jednak
Uwielbiam adwent i gwiazke, ubieram mieszkanko w rózne girlandy, świeczniki, bombki itp, na każda pore roku mam inne ozdoby, wiekszosc robie sama z papieru, wstązek , jak córa była mniejsza to ubierałam jej pokój w chmurki śniegowe, malowałysmy kwiaty na oknie, teraz twierdzi ze jest za stara na takie rzeczy ale chetnie pomaga w ubieraniu innych pomieszczeń
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 8:01 am
Witam nocne marki...piekne te emotki ...czarownica jakas taka z nadwaga okrutną...i naszarpnieta zębem czasu...no ale wzrost to ...jakby nawet ...ze...tak powiem
Kasia ja tez mam fioła na punkcie świeczek, tez dekoruje mieszkanie...ale pewnie robisz to lepiej wiec ...zapraszam ....na Adwent ...po drodze do Slubic zajedz do Zielonej Gory...lub po prostu wez i przyjedz
Ino spokojnie nie zrób mi Adwentu jeszcze przed Wszystkimi Swietymi....takie numery to tylko w USA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum