Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 7:22 am
To niestety nie wystarczy:musiałbys podac termin dokładny,plan "zajęc"czyt.atrakcji.załatwic noclegi i różne inne pie.....ły saskie.Powodzenia.Wielu próbowało nie wielu sie to udało....ale jestem za...chociaż ja tam kozicą nie jestem i gór nie lubie(urodzona w Sudetach )...ale posiedziec przyjemnie na lezaczku z drin... znaczy sie książką wsród przyjaciół...super
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 4:45 pm
Mnie wtym roku wypadło jechac w Suwalszczyzne
A że to całkiem bliziutko od Zielonej Góry to i wakacji szmat zajmie mi dojazd i powrót
Jadnakowoż zrezygnowac nijak nie mogę bo to będzie turnus rehabilitacyjno-leczniczo-turystyczno-krajoznawczo-wypoczynkowy
A i psy pisały że tesknią......,Heniutek słabo ich tuli..toteż zwierzętom odmawiac nie przystoi bo to nasi bracia mniejsi
Tym to sposobem góry odpadły..........natenczas
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 5:32 pm
z taką lekką nieśmiałością to ja bym jednak proponowała....cobyś Na Suwalszczyznę jechała Inaczej Twój GPS może nie poradzić
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 6:07 pm
jas_17 napisał/a:
z taką lekką nieśmiałością to ja bym jednak proponowała....cobyś Na Suwalszczyznę jechała Inaczej Twój GPS może nie poradzić
Mój poradzi bo żyworodny i rozumny silnie jest,jeszcze po dobrych szkołach.....takich że ..hej
A pewnych zwrotów uzywam po to coby ci mózg całkiem na tej emeryturze sie nie zastał
Wiek: 67 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 188 Skąd: Podbeskidzie
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 11:40 pm
na mazurach jest fajnie tylko trzeba swoim samochodem no i żeby była słonko...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 9:42 am
Samochodem to tak niekoniecznie,bo my tu na rowerkach dużo pomykamy.Ścieżek rowerowych Ci u nas dostatek. Co do słoneczka....to zwróć uwagę na ten skraj mapy pogody,tam gdzie najcieplej....to my som
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 8:09 pm
Ten brak morza czy gór u Was to ja jeszcze mogę zaakceptować ,ale brak ścieżek....no cóż.....centusie
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 9:42 pm
No Malty to my nie mamy fakt ale....mamy Necko.... i tymi nartami to nam nie zaszpanujesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum