Witam mam 29latek pochodzę z Poznania wysyp dostałem ok miesiąc temu
Kuracja rybkowa trwa 21godz. Koszt 1600zł
Dzisiaj byłem 1 raz jak na razie pozytywnie rybki scciagneły mi sporo łuski, nie uczestniczę sam jest tam jeszcze pare osób tez z łuszczycą i jak na razie zapowiada się ciekawie.
Będę informował wszystkich o postępach na bieżąco w razie co pytania na gg 5122379
Pozdrawiam
_________________ ss
Ostatnio zmieniony przez szymon2216 Pią Maj 20, 2011 12:43 pm, w całości zmieniany 2 razy
Witam polega to na tym ze zanurzam sie w takim sporym akwarium atakuje mnie sporo rybek i tak jakby żeruje sobie na mnie, dodatkowo nie mogę używać żadnych maści tylko czerwone mleczka garniera do suchej skóry a wykompac sie moge 3godz. po zabiegu-kuracji która trwa 1godz no i co najważniejsze w Poznaniu są 3 fisch Spa ale tylko w tym jest osoba która ma pojęcie na temat łuszczycy i co się z nią je, inni jak dzwoniłem blado zieloni no i nie mają dużych akwariów
wiem ze na winogradach koło cytadeli sa garra rufa zastanawiałem sie ostatnio idąc na spacerze o tym ale nie na moją kieszeń ;p
ja tam wole cygnolinke xd
_________________ Mów mi sebeek
Otworzę plażę łuszczyków
hejka wszystkim zainteresowanymi rybkami.
Napisałam meila do zakładu z rybkami ze Szczecina:
Cennik bardzo prosty i łatwy jednorazowa wizyta w celu poznania rybek 40 zł. Czas trwania zabawy do 30 minuty jednorazowo. Natomiast, żeby uzyskać w pełni efekt działania rybek tzn poprawa wyglądu pięt, paznokci, odciski etc, odwiedzić rybki należy regularnie przynajmniej raz w tygodniu przez okres miesiąca. Karnet 150 zł na pięć wizyt. Dodatkowo bileciki grupowe min 3 osoby, zniżki dla studentów itd, wszystko do uzgodnienia na miejscu.
to jest wiadomość jaką otrzymałam. Jak dla mnie koszty nie są duże z tym, że nie wiem ile razy trzeba iść tam z Panią Ł.
Chciałam skorzystać przy okazji wizyty u siostry, ale miesiąca to ja u mnie nie będę siedzieć
Pozdrowionka
Jak na razie jestem zadowolony, wiem i widzę ze mi to zniknie, a zabieg musi trwać minimum 1godz codziennie(mowa o całym ciałku) a nie 30min i w tym się leży i można się ruszać
Zapraszam również do Gdańska, gdzie powstało pierwsze Spa z rybkami Garra Rufa.
W salonie, oprócz 2 stanowsk na nogi, znajduje się również akwarium przystosowane do zabiegów na całe ciało.
Aqua Fish Spa
ul. Częstochowska 19 c
80-180 Gdańsk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum