Wysłany: Sro Paź 12, 2011 2:06 am Raportowanie postów
Prośba do użytkowników naszego forum: jeśli zauważycie post, który jest spamem, zawiera treści nie przyzwoite lub obraźliwe lub z innego powodu wymaga interwencji moderatora używajcie proszę przycisku który znajduje się w prawym górnym rogu każdego postu.
Ten przycisk nie jest nowy, wcześniej był widoczny w formie ikonki wykrzyknika, teraz zmieniłem na bardziej intuicyjny.
Wkrótce dodam możliwość wpisania powodu zgłoszenia
Aby móc używać tej funkcji trzeba być zalogowanym.
donosze uprzejmie ze na przegladarce sea monkey nie wyswietla sie ta emotka prawidlowo wyswietla sie jako rooooozciagniety wykrzyknik
Podeślij screen jak możesz.
Generalnie jak coś zmieniam to sprawdzam zawsze na kilku popularnych przegladarkach czyli firefox, chrome, opera i internet explorer - spojrzałem teraz w statystyki forum za ostatni rok i wymienione przeze mnie są używane przez 97% osob odwiedzajacych nasze forum, gdybym mial dopasowac styl forum do kazdej przegladarki to zycia by nie starczyło
Sea monkey jest chyba na silniku mozilli wiec dziwne ze sie rozjezdza. Załączam obrazek pokazujący jakich przeglądarek używają nasi forumowicze
Tygryska sprawa jest prosta, Twoja przeglądarka zapamiętała starą wersję tej ikonki.
Wyczyść pamięć przeglądarki. Nie jestem pewny gdzie to sie robi w sea monkey - nie mam tego programu ale spróbuj Edycja->Preferencje->Zaawansowane->Pamięć podręczna.
Pozwalam sobie umiescic fragment twojego screenu - jesli u kogos to wyglada tak samo jak w załaczniku wyczyszczenie pamieci podrecznej rozwiaze problem.
Dobrym zwyczajem jest od czasu do czasu czyscic pamiec przegladarki - przegladarka zapamietuje sobie niektóre pliki na stronach zeby ich nie sciagac na nowo przy kolejnych odwiedzinach. Plus jest taki, że wtedy strony szybciej się ładują bo część strony mamy juz zapisaną na komputerze natomiast minus jest taki, że czasami jesli te pliki sie zmienią to nadal mozemy widziec stare.
PS. Na czym przeglądasz internet? Bo podesłałaś mi ten screen w takiej rozdzielczości, że sie zastanawiam czy to tylko plazma 50 cali czy coś większego
pomoglo - sorki za zamieszanie
a monitor iiama 25 cali lub laptop fujitsu siemens z dziwna matryca ktora dostalam od kumpla po znajmosci - zyleta fakt (to co wyslalam to nie pamietam przy ktorym kompie siedzialam akurat bo siedze wymiennie)
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum