Witam po długiej nieobecności, w sumie nie przeczytałem jeszcze innych postów bo jest ich masa,, więc zajęłem się najpierw tym, z polecenia Krysi heheheh.
A tak poważnie to napiszcie jak to "cudo" na was zadziala, ja obecnie mam porażkę, tzn. nogi, dłonie, ręce, głowa - krótko mówiąc tragedia, smaruje się maścią robioną, ale powoli to idzie, a moje dłonie to masakra, dawno takiego wysypu nie miałem.
Jak na was będzie działać to z chęcią spróbuje, takze opisujcie tu jego działanie, chetnie poczytam
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 12:20 pm
Darek ciesze sie ze jestes na forumiku...my jeszcze nie otrzymałysmy tych preparatów do testowania...napewno bedziesz poinformowany jako jeden z pierwszych
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 6:44 pm
tygryska napisał/a:
daro jak ja cie dawno nie widzialam buuu
a twoj przepis na kompresy z zielonej herbaty nadal sie sprawdza
No widzisz stare sposoby a najlepsze
Nic nie trzeba maziać mazidłami żeby łuska zeszła, ja w sumie teraz muszę uważać z moim smarowankiem, owijam się szczelnie folią i nie zawsze mogę się posmarować daną maścią, szczególnie dłonie, bo przecież mam 4,5 letnią szatankę w domu. A tak poważnie dłonie zawijam szczelnie, żeby przypadkiem dziecka nie dotknąć, żeby ona się nie poparzyła maścią
[ Dodano: Pią Paź 28, 2011 6:45 pm ]
No cieszę się, że wy się cieszycie, a u tygryki zobaczyłem nowe zdjęcie "tygrysa" hehe aż cię nie poznałem
siemka, od kilku dni stosuje krem OXEDERMIL kupilam go w aptece internetowej a jest to krem z 30% zawartoscia mocznika, kwasem mlekowym, maslem shea i gliceryną. N a ulotce napisali ze jest to do skóry z nadmiernym złuszczaniem i rogowaceniem. Szybko sie wchlania, pachnie tak sobie a cena coś 30-35zł. Stosuje juz tydzień i nie ma łuski a plamki zrobily sie bladoróżowe. Widzę lepszą pprawę niż po sterydach. Może dla porównania efektów powinien ktoś z was spróbować tego kremu.
rany-- czy ty jesteś lekarzem, znachorem czy czarownicą. Sorki że tak pisze ale ty masz bardzo duzą wiedzę w tym temacie znasz jakieś papki drożdżowe, skład lekow robionych- podziwiam cię.
rany-- czy ty jesteś lekarzem, znachorem czy czarownicą. Sorki że tak pisze ale ty masz bardzo duzą wiedzę w tym temacie
Nie bez powodu szater jest szefem ekspertów na naszym forum
I jak tu robić porządki jak w świeżym temacie, który powstał pare dni temu na temat kremu probioxi psr rozwinęły się już dwa nowe offtopowe wątki Nie bedę Was ganiał i upominał, poprostu jutro bedę musiał to posprzątać
ojej czepiasz się wpadki się zdarzają. jest juz poźno glówka nie pracuje wybacz hihi. milej nocki i dzięki za fajna rozmowę. milo się z wami gada. pozdrawiam.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 9:27 am
Daro to tylko zwiastun nowego działu jeszcze go nie ma
Kasiu....wiedze mam ale bez przesady nie są to tylko moje wiadomosci sama je czerpie od kazdego kogo spotkam ,gdzies przeczytam....temat mnie interesuje jest moją pasją dlatego duzo czytam,zpamietuje,zapisuje.Pobedziesz na forum to zobaczysz jakie ludzie maja swietne pomysły...zapodaja i znikaja a ja po prostu staram sie zbierac taka wiedze (czarownicą chyba sama sie nazwałam-bo raczej odpowiadam krótko,nie słodze,nie przesiaduje na gg-ot widac taka wredna jestem....ale chetnie pomagam i jak trzeba przytule )
PS
Przenies nas Paweł do działu ekspertów....z tym offtopickiem
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Krysiu mnie po żelu nie swędzi................... może masz inny żel mój fajnie chłodzi no i ja na początku smarowałam kilka razy z rzędu odrazu jak wsiąknął nakładałam drugą warstwę tak dzień,dwa a później według wskazań albo też własnych potrzeb.
Ja jestem strasznym alergikiem na wszystko a po tym żelu nic takiego nie mam
A piecze jak jest uszkodzony naskórek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum