Jeden czy dwa dni to nie tragedia, ale dłuższy czas niestety może wnosić konsekwencję wykluczenia z programu. Nie wiem jak na mnie działa, bo niestety chyba dostaję placebo. zmian nie widać żadnych.
_________________ NIELEGALNY pasztet!
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
Nie obrzucaj nikogo błotem, bo możesz nie trafić a sam się upaprzesz.
Teraz będzie 5 tydzień. Po pierwszym zastrzyku widać było znaczną poprawę, ale po następnych kompletnie nic. Moją prowadzącą jest dr Monika Jastrzębska.
Problemy miały rany od broni palnej, siecznej i nie żyły. Trochę problemów zakopano w stodole.
....ja to dostaje i jest rewelacja ! Podobno jako pierwszy zastrzyk dostałem ....placebo ! W dwa tygodnie zlazło ze mnie 3/4 ełki ,aż byli wszyscy zaskoczeni tym [ja też].
Niestety nie każdy jest w tak dobrej sytuacji jak ja .Każdy z nas ma inny organizm i gdy ja już nie miałem ełki ,to ci,co ze mna startowali borykali sie nadal z owym problemem. Tym bardziej ci,co dostawali placebo przez dłuższa chwile.Widać było zniechecenie u nich,a jak patrzyli na tych "podleczonych",to pewnie krew ich zalewała.Wcale im sie nie dziwie.Niestety troszke sie trzeba najezdzic ,a ludziska po 150 kilometrow w jedna strone gonia ,by dostać zastrzyk.Gdy sa efekty ,to koszta sie nie licza ale jak ich brak ....
u mnie będzie 8 tydzień leczenia. Żadnych zmian. Po każdym zastrzyku boli mnie głowa i strasznie chce mi się spać, ale to może być wynik długiego czasu na czczo i podróży w rozgrzanym aucie. Skóra mnie straszliwie swędzi, ale też podejrzewam, że to efekt braku innego leczenia. czekam do 24 lipca, potem na bank dostanę lek (teraz to chyba placebo) a jak do roku nie będzie poprawy to rezygnuję, bo po co się męczyć?
mnie też swędziało i częściowo też odczuwam swędzenie obecnie - plecy ,twarz ,szyja mam strasznie drażliwą ....lekki dotyk i doznaje dziwnego uczucia
Cytat:
jak do roku nie będzie poprawy to rezygnuję
- ani mi sie waż !
Cytat:
Na razie bez poprawy. Zobaczymy po 2-3 tyg.
- każdy organizm inaczej reaguje ,widziałem rózne przypadki ale jak narazie ,to wszystkim zmiany ustepowały z wiekszym lub mniejszym skutkiem.
Ja byłem bojowo nastawiony więc, z tego co słyszałem ,to się dziwili ,iż tak szybko mi zlazło jako jednemu z kilku na cała grupe ,a jako jedynemu po placebo .... Może dobrze ,że sie dowiedziałem o tym po czasie ...
Czy dowiem się co dostawałem przez pierwsze 12 tyg ?
- jak pytałem pielęgniarek ,to mi odpowiadałi,że nie wiedzą co jest w środku ,a wszystkie opakowania są takie same .
Jednak z tego co wiem to lekarze mówią co się dostaje ,bo nieraz dyskutujemy na poczekalni między sobą. Pytaj lekarza.
Na tym opakowaniu, co mam w domu jak pisałem w swoim wątku, znalazłem napis "placebo" !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum