Wysłany: Nie Lip 14, 2013 11:58 pm Łuszczyca na twarzy?
Hej
Zauważyłem dzisiaj jakieś plamki na polikach, prawdopodobnie łuszczyca bo się troszkę złuszczyło, właśnie się ogoliłem i widać pełno krosteczek. Mam takie podejrzenia ,że to przez tą moją dietę oczyszczającą organizm. Jak myślicie? Wrzucić zdjęcia żebyście zobaczyli jak to wygląda?
Wysłany: Pon Lip 15, 2013 6:10 am Re: Łuszczyca ma twarzy?
grzesiek5528 napisał/a:
Hej
Zauważyłem dzisiaj jakieś plamki na polikach, prawdopodobnie łuszczyca bo się troszkę złuszczyło, właśnie się ogoliłem i widać pełno krosteczek. Mam takie podejrzenia ,że to przez tą moją dietę oczyszczającą organizm. Jak myślicie? Wrzucić zdjęcia żebyście zobaczyli jak to wygląda?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lip 15, 2013 7:55 am
typowa łuszczyca na twarzy wystepuje w postaci plackowatej...wieksze lub mniejsze ale placki,krostki to raczej jakies nadkażenia,wypryski kontaktowe lub skutek oczyszczania organizmu(wtedy skóra wyrzuca na wierzch wszelkie toksyny)ja bym tego nie likwidowała żadnymi masciami,bardziej przemywała antyseptykiem ,ziołami-szałwia,rumianek ,moze cynkowa....ale to wszystko w zaleznosci co jest w srodku owych krostek
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Pią Maj 05, 2017 5:52 pm
Ja się nie zgodzę. Zawsze mogę skłamać, że to od golenia ;p
Mnie najbardziej krępuje obecnie na przedramieniu i łydkach. Krótki rękawek czy spodenki zaczynają być niepożądana. No i brzuch. Choć jego publicznie nie odsłania się, to jednak cały czas przez pryzmat tego patrzę choćby na znalezienie sobie partnerki.
Wysłany: Sob Maj 06, 2017 7:08 pm
powiem tak...pamietaj jak poznałam mojego męza,on przystojny porucznik WP i ja...z łuszczyca....tak szykowałam mu sie powiedziec aż mnie wysypało ponad norme wtedy zebrałam sie w sobie i...powiedziałam co i jak....przytulił i pocałował ....iiii niedługo sie oswiadczył jestesmy ze soba 37lat nigdy wiecej tak mocno mnie nie wysypało
Wiec nie mysl tylko działaj i szukaj...swoja cie przygarnie
Wysłany: Pon Sty 22, 2018 9:08 am
patrykk napisał/a:
Ładna historia Szater
Cieszę sie że ci sie spodobała zastanawiam sie po co logowac sie na forum ludzi chorych na łuszczyce aby byc na niem 3min i zostawic takie jedno zdanie...reklamy nie udało sie wstawic co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum