Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 7:34 am
o super,lubie nietuzinkowe wisiorki i kolczyki.Mozna prosic wiecej zdjęc?
Zawsze podziwiałam ludków ,którzy maja jakies wizje i potrafia cos raczkami wykonac ja niestety z przedmiotów artystycznych spiewam,tancze i ...pisze wiersze....tylko
Jak bedzie galeria to ja bedę czesto goscic
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
pewnie bedzie galeria bo robotki drucikowe mi sie spodobaly tylko musze mniejsze fotki robic to sie wstawia normalnie
roznie na razie mi to wychodzi ale coraz lepiej (chwale sie )
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
no to kolejny wisior - weekend to moge troche podrucikowac znow agat ale zielony i od razu mowie ze w naturze na zywo on ma naprawde piekny ciemnozielony kolor agat trawiony, dwa chalcedony i perla
tym razem pamietalam zeby fotki zmniejszyc
DSCF2467a.jpg
Plik ściągnięto 23165 raz(y) 34.83 KB
DSCF2466a.jpg
Plik ściągnięto 23165 raz(y) 30.92 KB
DSCF2465a.jpg
Plik ściągnięto 23165 raz(y) 32.09 KB
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 9:18 am
Tysia ty robisz z prawdziwych kamieni? piekne to ale ci powiem że ....chyba droga zabawa chciałam zapytac czy robisz tylko dla siebie czy masz na uwadze ewentualne....chetne do zakupu?
szater wszystko jest z naturalnych kamieni, czasami perelki nie sa idealnie naturalne bo sa z masy perlowej i srebra i fakt... troche droga zabawa ale bardzo sympatczyna - jedyne co znalazlam potrafi mnie oderwac od wszystkiego totalnie (no i dobra ksiazka co tez jest drogim hobby )
sprzedawac nie moge bo musialabym zalozyc dzialalnosc gospodarcza (wyroby ze srebra sa objete niestety bardzo surowymi przepisami - nie ma tak jak w innych rzeczach ze do pewnej kwoty mozesz sprzedawac wlasne wyroby - gorzej - trzeba miec nie tylko dzialalnosc zalozona ale rowniez kase fiskalna itd.), a poza tym na razie sie ucze do tej pory robie w ramach nauki prezenty dla kolezanek (zawsze ktoras ma imieniny, urodziny, teraz niedawno miala urodziny kolezanka syna ) mam z glowy problem co kupic
ucze sie wiec te prace nie sa moze jeszcze takie zebym miala sprzedawac a obdarowane osoby jakos nie marudza nastepny wisior bedzie pewnie w żółciach i pomaranczach to akurat moje ulubione kolory
no to komplet kolczyki plus wisiorek kwarc dymny dla kolezanki na prezent i kolczyki z ametystami (moje i nie oddam ) tak na zmiane fotki
oplatane srebrem
DSCF2488a.jpg
Plik ściągnięto 23069 raz(y) 34.72 KB
DSCF2468a.jpg
Plik ściągnięto 23069 raz(y) 29.71 KB
DSCF2489a.jpg
Plik ściągnięto 23069 raz(y) 37.99 KB
DSCF2472a.jpg
Plik ściągnięto 23069 raz(y) 38.16 KB
Wysłany: Nie Kwi 13, 2014 8:12 am
ty to sama oprawiasz w to srebro? kurcze takie precyzyjne nie wiem czy dałaby rade zrobic takie oplecenie kamienia jednego,dwa identyczne to juz duży problem a trzy....gratki
super ...jeszcze,jeszcze,jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum