Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
EXOREX LOTION
Autor Wiadomość
marta2811 

Wysłany: Wto Maj 29, 2007 7:54 pm   EXOREX LOTION

.exorex można dostać w Wielkiej Brytanii jest to plyn którym mozna smarować całe ciało nie obawiając się że ze zdrowa skóra może sie stać cos złego...jestem zadowolona...wrecz szaleje z radości....bo pierwsze wakacje spedze naprawde nie wstdząc się swojego ciala...!!!( !Zaryzykujcie i spróbujcie może i wam pomoże...trzymam kciuki!!!!( 6 funtów to cena exorexu gdy wypisze go wam lekarz w UK a normalny koszt waha sie w cenie od 15 do 30 funtow- jest to duża butelka 250 ml starczy na smarowanie calego ciala 2 razy dziennie przez 2 tygodnie...oszczednym stosujacym raz dziennie na dlużej, pozniej tylko dosmarowujesz pojedyńcze krostki których nie dostrzegłeś podczas kuracji, uwaga bow trakcie stosowania prepartu nie można wystawiać skóry na działanie promieni słonecznych...ani lamp solarium)Jeśli macie jakieś pytania piszcie postarm sie opowiedzic jak ja go stosowalam...i jakich dodatókw w postaci plynów do kąpieli czy tez kremów nawilżajacych używałam podczas tej kuracji...itp.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

Monika35

Wysłany: Pon Cze 11, 2007 2:42 pm   

bardzo zależy mi na tym leku.. a niestety nie mam nikogo w anglii czy ktos mógłby zakupic dla mnie:( byłabym bardzo wdzieczna mój mail monikaka31@wp.pl

grama

Wysłany: Sob Cze 23, 2007 3:11 pm   Re: EXOREX LOTION

marta2811 napisał/a:
.exorex można dostać w Wielkiej Brytanii jest to plyn którym mozna smarować całe ciało nie obawiając się że ze zdrowa skóra może sie stać cos złego...jestem zadowolona...wrecz szaleje z radości....bo pierwsze wakacje spedze naprawde nie wstdząc się swojego ciala...!!!( !Zaryzykujcie i spróbujcie może i wam pomoże...trzymam kciuki!!!!( 6 funtów to cena exorexu gdy wypisze go wam lekarz w UK a normalny koszt waha sie w cenie od 15 do 30 funtow- jest to duża butelka 250 ml starczy na smarowanie calego ciala 2 razy dziennie przez 2 tygodnie...oszczednym stosujacym raz dziennie na dlużej, pozniej tylko dosmarowujesz pojedyńcze krostki których nie dostrzegłeś podczas kuracji, uwaga bow trakcie stosowania prepartu nie można wystawiać skóry na działanie promieni słonecznych...ani lamp solarium)Jeśli macie jakieś pytania piszcie postarm sie opowiedzic jak ja go stosowalam...i jakich dodatókw w postaci plynów do kąpieli czy tez kremów nawilżajacych używałam podczas tej kuracji...itp.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

:!: Czy masz możliwość przesłania do Polski Exorexu Lotionu na receptę? Proszę o kontakt: g.r.kocjan@neostrada.pl Pozdrawiam,Marek.

wolf_shadow

Wysłany: Pon Paź 29, 2007 9:52 pm   

Witam. Ja kupowałam bez recepty. cena to 6,79 funta....Exorex ma całą serię smarowideł

ewelina 
Jadzka

Wysłany: Sob Lut 23, 2008 11:51 am   

przepraszam czy ktos moze wie czy mozna kupic te EXOREX rowniez w Irlanii?

kifej1
kifej1

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 2:50 pm   

Exorex mozna kupić przerz Allegro.U mnie nie zadziałał ,niestety.Powodzenia.

ewelina 
Jadzka

Wysłany: Pon Cze 23, 2008 9:30 pm   

dzieki.ja juz kupilam wczesniej w irlandii i tez zbytnio nie dziala,na poczatku to jeszcze widzialam jakies zmiany ale teraz...znikome.na allegro jest duzo drozszy.
Pozdrawiam wszystkich

marcia

Wysłany: Czw Lip 17, 2008 10:30 pm   exorex

Witam wszystkich załuszczykowanych:) właśnie dostałam exorex od taty z anglii lecz niestety pomylil sie i zamiast lationu kupił mi cream , ale mam nadzieje , że chociaż odrobine cos da , dzisiaj zaczynam kuracje ale nie wróże rewelacji -.- Kupiłam także maśc Biogama z allegro , lecz poprawy ani widu ani słychu a do tego dostałam od tego alergii na wewnętrznej części dłoni . Trudne życie łuszczyka...

daro 

Wysłany: Pią Lip 18, 2008 3:19 pm   

Ta Biogama nie jest zbyt skuteczna jest jeszcze chyba coś o nazwie biodelta

Andy 
Andy

Wysłany: Wto Sty 05, 2010 1:19 pm   Exorex Lotion

Witam!
Mam pytanie jak dok³adnie stosowac exorex lotion , ile razy na dzien i trzeba zmywac i czy potrzebny jest krem i kiedy go stosowac i co ze skóra g³owy , z gory dziekuje za info.
pozdrawiam!!!

Exorex Lotion

Wysłany: Nie Lut 14, 2010 2:00 pm   Exorex Lotion- NAJNIŻSZA CENA!!!

Exorex Lotion- to najskuteczniejsza emulsja zwalczająca objawy łuszczycy na rynku. Niestety niedostępna w Polsce... Jeśli jesteś zainteresowany/a proszę o kontakt:

piotrjanik85@gmail.com

GWARANCJA NAJNIŻSZEJ CENY!!!

Lolo320-pl 
Lolo

Wysłany: Pon Paź 25, 2010 2:00 pm   

:lol: Już dostępna na rynku i to w całej palecie zastosowań.

lori35 
lori35

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 11:55 am   

Apropos exoreksu,sprowadzilam z England,i mimo niby wielkiej skutecznosci kompletnie nic mi niepomoglo!zdecydowanie wole Delatar ,tez na bazie smoly weglowej ,tylko ciezko go zdobyc bo niby wycofany z produkcji czys cos podobnego. :twisted:

szater 

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 12:24 pm   

Delataru już w Polsce nie ma,jest dostepny w Niemczech.Jezeli tak dobrze działał na ciebie Delatar to dziwne że nie działa Exsorex gdzie smoły jest (czyli głównego składnika)wiecej.
Exsorex ntrzeba stosowac systematycznie smarując 3-4xdziennie i to przez okres najmniej 3miesiecy :razz:

lori35 
lori35

Wysłany: Nie Lis 21, 2010 6:45 pm   

delatar zmian nie usuwa calkowicie ale nie pokrywa sie skora sie luska ,jest lekko rozowa.Eksorex stosowalam dlugo bo ta pjemnosc lotionu jest wydajna,no ale niestety.Zyje z ta cholera tyle ile prawie mam lat,i jedynie co mialam przerwe to podczas ciazy i po leczeniu cignolina .przelatalam lato i na jesien znowu przylazla. :> jedna dermatolog mi powiedziala ze stosowanie masci na dluzszy czas nie jest dobre bo skora twardnieje i uodparnia sie na dane skladniki.

Odpowiedz do tematu