Wysłany: Pią Lip 14, 2006 6:53 pm
Mirush masz rację w końcu chyba nikt znas nie jest specjalistą, bo nie znamy metody na całkowite wyleczenie tego. Chyba raczej sami przez tyle lat uczymy się na sobie i ciągle coś poznajemy i tak już chyba pozostanie (wymiana jakimiś nowościami, spróbowanie i znowu albo wysiew albo zaleczenie na jakiś czas)
Dziękuję wszystkim za opinie, forum tworzą użytkownicy dlatego zwróciłem się do Was z tym pytaniem.
Rangi które podałembyły przykładowe, żeby pokazać idee.
mirush i neo macie racje, moim zdaniem rangi typu specjalista powinny być zarezerwowane jako rangi specjalne dla lekarzy którzy ewentualnie pojawią się na forum
Mirush zaproponował podział rang według 50/100/200/500/1000/2000 napisanych postów, i teraz pytanie do pozostałych użytkowników czy taki podział jest odpowiedni czy ktoś ma propozycję innego?
Ja proponowałbym obniżyć pierwsze progi rang np
25/50/100/200/400/800/1500
jako rangi same gwiazdki czy dodatkowe nazwy rang?
Dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi i czekam na dalsze propozycje i opinie.
Chwila, przeciez kilka osob nie moze decydowac za calossc, poczakeajmy na wyniki sondy..
mam tylko jedno pytanie po co rangi ?
jesli ktos pisze malo postow (czytaj.klawesyn) to widac to pod avatarem, ale nie wiem po jakiego diabla nam rangi ? nie za bardzo rozumiem co one dadza, jakas hierarchie ?
mowiac szczerze nie lubie wladzy, jakichs drabin i szczebli klasowych, spolecznych czy innego rodzaju podzialow na tych malych i wielkich... wiec konkludujac co dzieki temu zyskamy? i jaki jest tego cel
p.s.
jesli juz ta propozycja przejdzie to moze kazdy sam wybralby sobie range, nie wiem czy dziala cos takiego na tym forum ale na innych mozna takie cos zrobic
wiec ja juz wybiegajac w przyszlosc poprosilbym o range "pajac"
_________________ "Moje ludzkie cechy, są moim przekleństwem... "
Chwila, przeciez kilka osob nie moze decydowac za calossc, poczakeajmy na wyniki sondy..
mam tylko jedno pytanie po co rangi ?
jesli ktos pisze malo postow (czytaj.klawesyn) to widac to pod avatarem, ale nie wiem po jakiego diabla nam rangi ? nie za bardzo rozumiem co one dadza, jakas hierarchie ?
mowiac szczerze nie lubie wladzy, jakichs drabin i szczebli klasowych, spolecznych czy innego rodzaju podzialow na tych malych i wielkich... wiec konkludujac co dzieki temu zyskamy? i jaki jest tego cel
Klawesyn dzięki za opinie. Ja jestem neutralny, to użytkownicy forum zdecydują głosując w ankiecie.
Klawesyn napisał/a:
p.s.
jesli juz ta propozycja przejdzie to moze kazdy sam wybralby sobie range, nie wiem czy dziala cos takiego na tym forum ale na innych mozna takie cos zrobic
wiec ja juz wybiegajac w przyszlosc poprosilbym o range "pajac"
Nie rozumiem, ale przecież nie muszę, ideii rang.
Ale jak ktoś lubi i chce być mistrzem (specjalistą) i obojętne jest mu w jakiej konkurencji to niech będzie. A tak na prawdę to lepiej chyba nie "zaśmiecać" forum, powinniśmy pisać dla treści i zawartości, a nie dla objętości.
Wysłany: Sro Sie 09, 2006 3:13 pm
To, że ktoś pisze dużo postów nie znaczy, że jest eksperstem w leczeniu łuszczycy, dla mnie to bez różnicy czy będzie to wprowadzone czy nie. Poprostu jedni piszą więcej, drudzy mniej, a przecież chodzi tu o to żeby sobie pomóc. Ja uważam, że nawet osoba, która napisała np. 10 postów może podzielić się z nami jakąś ciekawą i skuteczną metodą leczenia. Ale nawet jeśli zostanie to wprowadzone to przecież nie będzie to świadczyć o tym, że ktoś jest "mistrzem" w leczeniu łuszczycy.
Ok, przemyślałem sprawę, ze względu na to, że dużo postów na forum ma luźny charakter, znaczna część jest w działach ogólnych zliczanie takich postów i klasyfikacja użytkowników według rang nie ma sensu i nie wnosi nic dobrego na forum.
Macie racje, ilość napisanych postów nie ma żadnego znaczenia. Ankieta nieaktualna
Dodatkowo rozważam możliwość wyłączenia licznika postów przy każdym użytkowniku, co o tym myślicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum