Wysłany: Wto Lut 17, 2009 12:46 am Łuszczycowe Zapalenie Stawow
jako ze mam to paskudztwo w stawach wiec piszcie co o tym wiecie..moz e macie jakies sprawdzone sposoby.. sadze ze jest nas wiecej wiec z ta mysla zakladam ten temat
a mam pytanko jak sie bojawia lusczyca w stawach?
ostanio lupie mnie strasznie w karku i barkach niewiem czy mnie przewiało czy zle sypiam ale to juz ponad tydzien xd
_________________ Mów mi sebeek
Otworzę plażę łuszczyków
to ze cie łupie w stawach to jeszcze nie objaw zapalenia stawow..to sa calkiem normalne stany w luszczycy..u mnie zaczely sie bardzo mocnymi bolami w stawach rak i nog..w kazdej kostce..zaczely puchnac stawy i wyskakiwaly spore guzy w okolicach stawow..no i aby stwierdzic luszczycowe zapalenie stawow..niezbedne jest wykonanie sporej ilosci testow .. ale póki co lepiej nie chciej tego miec..bo to wredna choroba
A'propos łuszczycowego zapalenia stawów. Mój sąsiad ma dwa stawy. Ostatnio poszliśmy nad brzeg naskubałem na powierzchnię trochę łuski i próbowaliśmy je zapalić. Okazuje się że nie jest to takie proste ! Woda wcale nie chce się palić !! Wniosek - łuszczycowe zapalenie stawów to jakaś bzdura ! No chyba że za mało łuski było albo kiepskie zapałki - sam już nie wiem.
Stary łuszczyku z Twojego zdjęcia powyżej wnioskuję że za bardzo się drapiesz bo już niewiele skóry Ci zostało !!! Opamiętaj się.
Masciozerco,nie wytrzymam ,poplakalam sie ze smiechu po Twoim poscie . Powinienes siebie nazwac smiechodawcą. Jak by to bylo dobrze gdyby kazdy z takim humorem podchodzil do swojej choroby )))).
oj madsciozerco..to nie od luszczycy to drapanie..ja po prostu drapie sie po glowie skad wytrzasnac kase..a to osiemnastka..a to wesele..a urodziny.. a jakas flaszke zdaloby sie z sasiadem wypic..czy ty wiesz ile trza sie nadrapac zeby w kieszeni zlotego znalezc?:D:D:D
cooos ty..jest wrecz odwrotnie..na glowie mam piekna szope..a w kieszeni pustki:D:DD::
na pustki w kieszeniach jest kilka sposobów:
1. Należy je wreszcie zacerować
2. Należy bezwzględnie kontrolować budżet i nie wydawać więcej niż 2 tys.zł dziennie na przyjemności
3. Znaleźć lepszego sponsora.
ewa49 włosy w przypadku mężczyzny to nie jest wielki problem ale spójrz jeszcze raz na jego zdjęcie i pomyśl w jaki sposób jego kobieta spogląda StaremuŁuszczykowi 'prosto w oczy' ??
to datego z e kobieta winna patrzec dlugo..nametnie i baaardzo gleboko.. w glebi moich oczu dostrzec moze caly swiat..ino aby sie sasiad nie dowiedzial bo tydzien temu krow a mu zaginela.. bedzie jej szukal po calym swiecie,....tak mowil:D:D:
He he oj Staremu Luszczykowi mozna spojrzec glęboko,w jego przepastne oczy.To prawda ze kobiety mają problemy z wlosami. Mezczyzna zetnie sie krociutko ,pojdzie na sloneczko,posmaruje i kuracja gotowa.
Jesteście niesamowicie pozytywnymi ludźmi Jestem nowa ze swoim problemem, ale od Was można czerpać tyle energii, że się człowiek w ogóle nie boi tego co będzie Śmieję się ciągle jak Was czytam Zarażajcie tym optymizmem dalej
_________________ "Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum