Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Łuszczycowe Zapalenie Stawow
Autor Wiadomość
stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Lut 17, 2009 12:46 am   Łuszczycowe Zapalenie Stawow

jako ze mam to paskudztwo w stawach wiec piszcie co o tym wiecie..moz e macie jakies sprawdzone sposoby.. sadze ze jest nas wiecej wiec z ta mysla zakladam ten temat

saba_yo 
TRANCE 4ever :)

Wysłany: Wto Lut 17, 2009 10:57 pm   

a mam pytanko jak sie bojawia lusczyca w stawach?
ostanio lupie mnie strasznie w karku i barkach niewiem czy mnie przewiało czy zle sypiam ale to juz ponad tydzien xd

Otworzę plażę łuszczyków :D

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Czw Lut 19, 2009 2:17 pm   

to ze cie łupie w stawach to jeszcze nie objaw zapalenia stawow..to sa calkiem normalne stany w luszczycy..u mnie zaczely sie bardzo mocnymi bolami w stawach rak i nog..w kazdej kostce..zaczely puchnac stawy i wyskakiwaly spore guzy w okolicach stawow..no i aby stwierdzic luszczycowe zapalenie stawow..niezbedne jest wykonanie sporej ilosci testow .. ale póki co lepiej nie chciej tego miec..bo to wredna choroba

Maściożerca
http://jacenty50.blogspot.com/

Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 6:12 pm   

A'propos łuszczycowego zapalenia stawów. Mój sąsiad ma dwa stawy. Ostatnio poszliśmy nad brzeg naskubałem na powierzchnię trochę łuski i próbowaliśmy je zapalić. Okazuje się że nie jest to takie proste ! Woda wcale nie chce się palić :cry: !! Wniosek - łuszczycowe zapalenie stawów to jakaś bzdura ! No chyba że za mało łuski było albo kiepskie zapałki - sam już nie wiem.

Stary łuszczyku z Twojego zdjęcia powyżej wnioskuję że za bardzo się drapiesz bo już niewiele skóry Ci zostało !!! Opamiętaj się.

ewa49 

Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 7:00 pm   

Masciozerco,nie wytrzymam ,poplakalam sie ze smiechu po Twoim poscie . Powinienes siebie nazwac smiechodawcą. Jak by to bylo dobrze gdyby kazdy z takim humorem podchodzil do swojej choroby :) )))).

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 9:31 pm   

oj madsciozerco..to nie od luszczycy to drapanie..ja po prostu drapie sie po glowie skad wytrzasnac kase..a to osiemnastka..a to wesele..a urodziny.. a jakas flaszke zdaloby sie z sasiadem wypic..czy ty wiesz ile trza sie nadrapac zeby w kieszeni zlotego znalezc?:D:D:D

ewa49 

Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 9:11 pm   

Stary Luszczyku ,patrząc na Twoją "fryzure" to sporo juz masz tych zlotowek :) )))))

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 10:56 pm   

cooos ty..jest wrecz odwrotnie..na glowie mam piekna szope..a w kieszeni pustki:D:DD::

michar 

Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 11:14 pm   

kolejny płaczek :razz:

ewa49 

Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 6:11 pm   

Stary Luszczyku sory - to byl zart,ale swoją drogą patrząc na Twoj awatar ,to od razu fryzura bez wlosow rzuca sie w oczy

Maściożerca
http://jacenty50.blogspot.com/

Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 11:09 pm   

stary luszczyk napisał/a:
cooos ty..jest wrecz odwrotnie..na glowie mam piekna szope..a w kieszeni pustki:D:DD::

na pustki w kieszeniach jest kilka sposobów:

1. Należy je wreszcie zacerować
2. Należy bezwzględnie kontrolować budżet i nie wydawać więcej niż 2 tys.zł dziennie na przyjemności
3. Znaleźć lepszego sponsora.

ewa49 włosy w przypadku mężczyzny to nie jest wielki problem ale spójrz jeszcze raz na jego zdjęcie i pomyśl w jaki sposób jego kobieta spogląda StaremuŁuszczykowi 'prosto w oczy' ??

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 8:02 pm   

to datego z e kobieta winna patrzec dlugo..nametnie i baaardzo gleboko.. w glebi moich oczu dostrzec moze caly swiat..ino aby sie sasiad nie dowiedzial bo tydzien temu krow a mu zaginela.. bedzie jej szukal po calym swiecie,....tak mowil:D:D:

ewa49 

Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 10:29 pm   

He he oj Staremu Luszczykowi mozna spojrzec glęboko,w jego przepastne oczy.To prawda ze kobiety mają problemy z wlosami. Mezczyzna zetnie sie krociutko ,pojdzie na sloneczko,posmaruje i kuracja gotowa.

TeenAngel 
nowicjuszka

Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 11:08 pm   

Jesteście niesamowicie pozytywnymi ludźmi :) Jestem nowa ze swoim problemem, ale od Was można czerpać tyle energii, że się człowiek w ogóle nie boi tego co będzie :) Śmieję się ciągle jak Was czytam :) Zarażajcie tym optymizmem dalej ;)

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 3:55 pm   

ewcia normalnie nawet dam ci zerknac jak zechcesz..tylko uwazaj..pnoc oczy mowia o czlowieku..wie c badz cichutko jak cos wyczytasz:P:P:p

Odpowiedz do tematu