Wysłany: Pon Cze 29, 2009 2:31 pm Wczasy nad Morzem
Witam własnie wybieram sie na wakacje nad morze moge tylko tyle powiedziec ze kiedys mi to pomogło ustapiło na kilka lat a teraz nie wiem jak na mnie zadziała moze ktos jeszcze nad morzem zaleczył łuszczyce??
_________________ Walcz O To Co Ci Odebrano I Nie Pozwalaj Odebrać Sobie Więcej...
i ja się dołączę do tematu
mnie pomaga pobyt nad morzem - spacery, spokój, zero stresu, słońce i odpoczynek przede wszystkim z reguły jestem ok. 3 tygodnie ...
na około 3 miesiące mam względny spokój - zmiany są bledsze, a nawet niektóre uciekają
pozdrawiam
aliss..normalnie juz cie kocham..dajcie termin i juz jade do wa s nad morze..oczywiscie pod warunkiem z e moja szaterka...tez pojedzie:D:D:..prawda krystynko?:P:P:
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 10:12 pm
stary luszczyk napisał/a:
aliss..normalnie juz cie kocham..dajcie termin i juz jade do wa s nad morze..oczywiscie pod warunkiem z e moja szaterka...tez pojedzie:D:D:..prawda krystynko?:P:P:
Już prawie jechałam,byłam zdecydowana ale.....twoje oświadczyny mnie dobiły
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 2:54 pm
EWaa napisał/a:
No na forum przewage maja raczej kobiety , czyli bedzie cieżko:):):)
O ile znam Starego łuszczyka jest on wspaniałym kompanem i gwarantuję że stanie na wysokości zadania i wszystkie razem a i każda z osobna ,będziecia zadowolone
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
ja też chcem nad morze można się do Was dołączyć??
Gdzie i kiedy??? ;D
_________________ Życie stawia przed nami wymagania na miarę sił, które posiadamy. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec!
-------------------------------------------
Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron świeciło słońce.:***
moj ostatni pobyt nad morzem wpłyną okropnie na łuszczyce
ale to chyba przez te 5 litrów spirytusu który zabralismy ze soba a potem go rozrabialismy XD
hehe
dobrej pogody życzę
_________________ Mów mi sebeek
Otworzę plażę łuszczyków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum