Wysłany: Pią Lip 03, 2009 10:17 am Pharmaceris P Body-Ichtilium
Witam
Jestem nowym użytkownikiem tego forum, moje pierwsze pytanie jest następujące:
Co sądzicie o tym produkcie Pharmaceris P Body-Ichtilium może ktoś z was stosował ten krem, bądź miał z nim jakąś styczność, zapłaciłem za niego jakieś 50 złotych i stosuję go od kilku dni.
Zawiera ichtyolum, witaminy E i F oraz chlorophylum ( niewiele mi to mówi, ale może wam więcej)
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Pharmaceris P.jpg
Plik ściągnięto 20196 raz(y) 12.2 KB
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 11:32 am
Owszem stosowałam ten krem.Jest to cała seria kosmetykow dla osób z łuszczycą,ale zdają one rację,gdy nie ma dużych zmian na skorze.Mimo wszystko warto spróbować.Pozdrawiam serdecznie.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 1:42 pm
BT37 napisał/a:
Owszem stosowałam ten krem.Jest to cała seria kosmetykow dla osób z łuszczycą,ale zdają one rację,gdy nie ma dużych zmian na skorze.Mimo wszystko warto spróbować.Pozdrawiam serdecznie.
Też stosowałamByłam zadowolona ale..... no własnie jest to małe ale-koszty duże.Jeżeli masz mało zmian i dysponujesz gotówką to stosuj.Efekty są podczas stosowania,po przerwaniu wraca sie do stanu wyjsciowego.Teraz jest lato może chociaż przez ten najgorszy dla nas okres(krótkie rekawki i te sprawy) ztosuj.Powodzenia!
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum