jakiego używacie balsamu po kąpieli ?
ja cały czas używam cetaphilu MD, nie żałuje go, 1 starczy mi na 5 dni, czyli miesiecznie płace ok. 180 zł... szukac jakiegos produktu tańszego ale tak samo skutecznego... ten cetaphil co kupuje mam po cenie 30 zł w internecie w jednej aptece, taniej chyba nie mam, a poszukuje czegoś w granicach 15zł - 20 zł za pojemność ok 200 ml lub więcej
pozdrawiam ...
_________________ abstynencja boli ?...
Już nie xD
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 3:05 pm
Ja też używam emolium, bardzo wydajny i bardzo dobry, za 400 ml w tej cenie naprawdę opłaca się kupować. Ja kupuję go w aptece płacę ok. 38 zł za 400 ml, starcza mi na dłuższy okres czasu - około 1,5 miesiąca
ja używałem troche cetaphil MD troche emolium.
teraz niedawno doslownie 3 dni temu bylem u mojego lekarza i spytale msie o cos innego
to mi polecila jeszcze "BALNEUM intensive Emulsja do Ciała" ale nie bylem jescze w aptece spytać sie po ile to chodzi xd
a aktualnie to używam nivea
_________________ Mów mi sebeek
Otworzę plażę łuszczyków
Paweł powiedz mi, teraz studiujesz, tak ?
a mieszkasz w akademiku ?
bo ja właśnie ide na studia i nie wiem jak sobie poradze
łazienka na 4 pokoje... a na dotatek nie stosuje już sterydów, żadnych
tylko cygnoline po 2 godziny max ... i naturalne drożdże na włosy, oliwke i coś do nawilżania sobie kupie... co im powiedziec jak ktoś zobaczy mnie z drożdżami na włosach ... " eee... uczulenie na alkohol, stres, tłuste jedzenie " xd xd xD
i będe musiał myć sie o 24, a wstawać do łazienki o 5 rano żeby wyrobić się...
_________________ abstynencja boli ?...
Już nie xD
Ja zaocznie chodzę. Ale czasem jak jestem u znajomych na weekend w akademiku to się nie czaję Smaruję się i biegam sobie po akademiku na samych gaciach. Czy przy swoich czy przy obcych. Jak ktoś się pyta to mówię co i jak - nie żadne ściemy. Nawet sobie nie zdajesz sprawy z tego ile osób wie o tej chorobie i się z nią spotkało.
Bądź sobą po prostu i nie wymyślaj wymówek, bo na dłuższą metę to nie jest dobre.
Ja powiem tak, dopóki nie zaczęłam odwiedzać forum tego i innych a bylo to już jakis czas temu , nie zdawalam sobie sprawy, ze tylu ludzi choruje na łuszczyce, zawsze mi sie zdawalo , że jestem jakims odmieńcem, teraz patrze na to całkiem inaczej i nawet gdy jade w autobusie to widze osoby z tym schorzeniem co dawniej mi sie to nie zdarzało.
Ale swoją drogą zabawne są drożdże na głowie xD Nie wiem co mnie śmieszy, chyba sama nazwa: "drożdże na głowie" hahaha xD
Przepraszam ale jak ja bym zobaczyła kogoś z drożdżami na głowie to bym zaczęła się śmiać
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
Dla osoby z luszczycą na glowie to naprawde nic smiesznego....
Ewo ja wiem że to nic śmiesznego bo ja też miałam łuszczycę na głowie i chyba nawet mam, chociaż już jej nie wyczuwam tak jak wcześniej, ale jakoś to mnie śmieszy i już bez powodu Czytam to i się chichram sama do siebie, może ta nazwa mnie śmieszy albo ta sytuacja wydaje mi się komiczna, hmmm kurna no nie wiem zastanawiam się i się śmieje
hahaha
Chyba powinnam się leczyć na głowę xD hahaha
_________________ Poczuj jak smakuje zło, będąc więźniem moich rąk...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 7:55 am
Moi synkowie też mają problemy ze skórą na głowie(mają poronną postac łuszczycy).Co jakiś czas robimy sobie "dzień leczniczy".Oni chodzą w specjalnuch czepkach,ja biegam w stroju bikini.Pies szaleje z niepokoju (intensywnie na nas szczeka),ja nie mogę opanować śmiechu widząc moich chlopaków w czepkach,oni wzajemnie też sie obśmiewaja,mąż ma kupe radości.Podchodzimy do tego z humorem,tyle w życiu jest stresujących sytuacji.Czasem przychodzi do nas,córka znajomych ,ma piękne długie włosy i łuszczyce,pomagam jej posmarowac głowe.wtedy smiechom i żartom nie ma końca.Śmiech jest dobry na wszystko,pod warunkiem że śmieją sie wszyscy zainteresowani.Są ludzie ,którzy reagują na stres śmiechem,dziwnym,niepohamowanym.Odgraniczam śmiech od wyśmiewania.Śmiech to zdrowie. Życzę zdrówka!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum