Wysłany: Sro Lip 26, 2006 2:13 pm Żałoba na forum ??
Ten czarny kolor to zmiana na stałe, czy tez może jakaś żałoba chwilowa ??
A może tylko u mnie całe foruym wyświetla się na czarno ??
no holera, w momencie gdy napisalem ten temat kolory powrocily do normy, ale niech temat zostanie, czy komus tez sie takie cos przydazylo ??
_________________ "Czy świat się wiele zmieni gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy wku....ni?"
Ostatnio zmieniony przez Pawel Sro Lip 26, 2006 2:22 pm, w całości zmieniany 3 razy
Zmieniłem skrypt forum, pisałem o tym w shoutboxie (ten mały czacik na dole forum)
Teraz testuje funkcje nowego skryptu, zmieniam style i konfiguruje, wkrótce wszystko wróci do normy, proszę o cierpliwość
jesli to byla o mnie mowa to zamieszcza fotki sie latwo
naciskasz taki klawisz po prawej stronie "IMG" wklejasz linka i violia klikasz wyslij
bez zostawiania tego co sie pokazuje w okienku tzn. http..
jak chcesz wkleic fotke z wlasnego dysku to zjezdzasz na dóóóół i szukasz klawisza "przegladaj"
(ogolnie w okolicach nazwa zalacznika)
po kliknieciu "przegladaj" szukasz u siebie na dysku (mam nadzieje ze masz porzadek ) i zaznaczasz odpowiedni plik klikasz "otworz" i juz grzecznie wysylasz posta klawiszem "wyslij"
Tatoo tribal-Shaolin Tattoo (Dragon & Tiger).jpg
Plik ściągnięto 19667 raz(y) 15.95 KB
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum