Wysłany: Pią Lut 05, 2010 10:41 am POGADUSZKI I PLOTECZKI
Kochani tu każdy może mapisać co chce ,co ma komu do ,powiedzenia czy się chce z kimś podzielić swoją radością albo smutkiem czy tylko pogadać to ja zaczne:
wyobrazcie sobie że szanowny Vorden przeniósł się na forum psoriasis i tam teraz mąci a nawet podpiera się teraz (jako swoimi )moimi doświadczeniami na temat twarogu z olejem -bezczelność ale nie będę się odzywała jest tam pod nadzorem to może długo tam też niepobędzie a teraz ide piec i szykować frykasy na sobotnie party czyli moje imieninki bay bay
wyobrazcie sobie że szanowny Vorden przeniósł się na forum psoriasis i tam teraz mąci a nawet podpiera się teraz (jako swoimi )moimi doświadczeniami na temat twarogu z olejem -bezczelność ale nie będę się odzywała jest tam pod nadzorem to może długo tam też niepobędzie a teraz ide piec i szykować frykasy na sobotnie party czyli moje imieninki bay bay
no to i ja sie dolacze do zyczen imieninowych. dla ciebie...wszystkiego dobrego..co do slow wczesniejszych..nie skomentuje..ot ..zycie: i wymiana doswiadczen z ktorych mozna do woli czerpac
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
no w mordeczke wszystkim serdecznie dziękuje i czubki nosków całuje ale imeninki dopiero jutro
a tak wogóle to już wszystko zrobiłam i sałatki i zakąski itd...ble ble ble
miłej nocki skóraczki
no jestem z powrotem !1 Ewa ty to wogóle miałaś być u mnie ?!
wszystkim dziękuje jeszcze raz za życzenia to ogromnie miłe imprezka była super dostałam medal "SUPER LASKA"(wreszczie ktoś mnie docenił ) i ulubioną gre łuszczyka -ZDRAPKI!!! uśmiałam się niemiłosiernie
ale widze że tu jakaś cisza była bezemnie
ichyba tak troche zostanie bo koniec urlopu bąbeczki dzisiaj przyjeżdżają i do pracy rodacy pozdrowionka skóraczki
Dosia co ma wisiec nie utonie,w sobote pracowalam. Napewno kiedys jeszcze sie spotkamy,nie mieszkamy przeciez na koncu swiata Swietnie ze impreza sie udala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum