Poproszę o przeszukanie schowków wszelkich: swoich i znajomych. Pilnie Kasia 69, poszukuje mydła szarego ale tego starego, nie jelenia. Rozejrzyjcie się, dziewczynie komp siadł, i sama niekoniecznie może Was poprosić. Może gdzieś tam, kostka albo dwie się zadziały jednak. Bardzo poproszę
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 6:32 am
U mnie jest taki mały sklep na "manhatanie" i tam babka sprzedaje leki i właśnie tam dostałem mydło, bo sami tego szukaliśmy w aptekach itp, kupiłem je już 3 m-ce temu dla dziecka, bo ona jest myta normalnym mydłem dla dzieci, ale w "tych miejscach" - że tak to nazwę myjemy ją szarym mydłem
Przy najbliższej okazji jak będę w tym sklepie mogę ci kupić to mydło, ja mam coś takiego tylko opakowanie inne
http://allegro.onet.pl/my...1893317980.html
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 5:55 pm
Fajne te linki,nawet na prezent mozna takie mydelko fundnac bo wybór ogromny i jak na mydełka ceny ....przystepne
Dosia juz gratulowałam ale raz jeszcze...jak cie dopuszczą do głosu to...tylko mow i go nie oddawaj
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
przecie wiesz że mnie to trudno przegadać a i mówie głośno i dużymi literami
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 12:49 pm
daro napisał/a:
U mnie jest taki mały sklep na "manhatanie" i tam babka sprzedaje leki i właśnie tam dostałem mydło, bo sami tego szukaliśmy w aptekach itp, kupiłem je już 3 m-ce temu dla dziecka, bo ona jest myta normalnym mydłem dla dzieci, ale w "tych miejscach" - że tak to nazwę myjemy ją szarym mydłem
Przy najbliższej okazji jak będę w tym sklepie mogę ci kupić to mydło, ja mam coś takiego tylko opakowanie inne
http://allegro.onet.pl/my...1893317980.html
Darku pięknie dziękuję za zainteresowanie. Powiadomiłam Kasię.
Obleciałam dziś wszystkie swoje sklepiki, sklepiczki, bazarki. Paczka poszła, mam nadzieję, że coś z tego się sprawdzi.
Niemniej cały czas pozostaje aktualna prośba do forumkowych ludzi: szare mydło, ale to stare, jest pilnie poszukiwane. Kasińka będzie wdzięczna
Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 9:18 pm
nam sie jakis czas temu skonczylo , znalezlismy na strychu po babci meza, jeszcze zapasy z czasow komuny, az brunatne bylo, ale do mycia i do prania nie bylo lepszych , terz jedziemy na jeleniu, choc zastanawialam sie nad tymi borowymi, siarkowymi, bo smiac mi sie chce pisza dzieciece mydlo, a wysusza ze szok, ja mam rece po nich tragicznie wysuszone, a co dopiero dziecko
kiedys dostalam od AGI 74 fajne mydelko wloskie, ale nie wiem gdzie je zdobyc
[ Dodano: Sro Lis 23, 2011 4:55 pm ]
mam nielada prolem, musze zdecydowac sie i wybrac i nie wiem co cyfra plua czy N-ka , zalezy mi na tvp sport i chcialabym minimini bo to fajny kanal i N-ka nie ma go, a szkoda, jak mozecie mi cos przyblizyc wiecej ktora wybrac bede wdzieczna, mozecie pidac na pw
_________________ „Damska torebka nie jest po to żeby w niej coś znaleźć, tylko po to żeby w niej wszystko było!"
chcialam bardzo podziekowac za pomoc w szukaniu mydła Heniu jestes boska dzieki wielkie
Jestem ciut przyrumieniona po lampach, a kapiel w szarym mydle nie podrażnia skóry., ale najlepsze jest to stare, niestety ja juz wyczerpałam wszystkie zapasy......
Wiek: 45 Dołączyła: 09 Mar 2011 Posty: 446 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 10:16 pm
stosowalam ktos z was krem konopny albo brzozowy z betuina czy jakoś tak, ostatnio znajoma z apteki mi pokazała macie jakies efekty w leczeniu nimi i jeszcze takie cudo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum