Szczerze mówiąc to miałam dylemat czy napisać to słowo, a teraz czytając całe zdanie nie wiem co mnie podkusiło. W każdym razie poprawię. zmarła*
A tak na marginesie to nie wiadomo co spowodowało śmierć - fakt był taki, że po rozpoczęciu wstrzykiwań leku biologicznego, zaczęłam mieć alergię i nie mogłam sie już z nią bawić. Od tamtej pory chodziła smutna...
_________________ Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to facet! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. Dlatego 80% kobiet nie wychodzi już za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 7:13 pm
Ma nadane imie w/g miotu,takie są papiery rodowodowe,hodowca mówił ze moge zmienic imie ale jak nie bedzie stawac na wystawy...a ja narazie nie wiem czy bedzie czy nie.Tamte poprzednie okazywało sie ze musiały przejsc jakies zabiegi z zebami(czesto u ratlerków pojawia sie drugi garnitur zębów i trzeba usuwac0ponieważ stwierdziłam ze nie bede psów stresowac bo mi ich wystawy do niczego nie potrzebne wiec nie robiłam zabiegów a tym samym jako nie idealne...nie mogły stawac na wystawy.DA LOO czyta sie Dalu....wiec krótko i dosc prosto,mam nadzieje ze wszystko sie poukłada,narazie jestem zestresowana jak młoda mamusia.....zapomniałam jak to jest przy szczeniaku......
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum