A co do problemu twojej cioci to może kompiel w krochmalu albo naświetlanie (fototerapia) by pomogły ?? Czy to tez już było stosoane i nie było efektu?
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lis 30, 2010 8:04 am
......panna Joanna pojawiła sie 4lipca i tegoż dnia przepadła....czy jest sens zadawania jej pytan?
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 5:20 pm
co do zmywania maści z włosów to polecam przed myciem wetrzeć we włosy naftę kosmetyczną, wytrzeć papierowymi ręcznikami włosy i dopiero potem myć. A dobrym szamponem jet Polytar.
Witam
Mam łuszczyce i po ostatniej anginie gdy bylem juz na silach, wstalem z lozka i zobaczylem sie w lusterku to poprostu zamarlem;/ przed angina stosowalem elocom wszystko sie pieknie goilo a teraz opadlem z sil i nie wiem cos robic bo moja skora jest CAŁA w krostkach;/ a moze to tylko po anginie wyskoczylo i zniknie po jakims okresie?;p czekam na oczekuje licznych odpowiedzi. z gory dzieki;)
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 29, 2011 6:07 pm
Kncone a te liczne odpowiedzi, których się tu spodziewasz, to one czego mają tyczyć? elocomu, krost, czy tego... czy zniknie? Pogubiłam się... wybacz i witaj
bo najgorsze jest to ze caaaly jestem w kropkach a najbardziej na dloniach po obu stronach;/ a nawet na twarzy. i moze ktos mial taki przypadek po anginie czy cos...
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 3:46 pm
...zawsze łuszczyca silniej wyrzuca po stanach zapalnuch...po anginie to już standard....Elocom to też nie był trafiony sposób leczenia...podejrzewam ze masz krostkowa łuszczyce..poszukaj na forum....kąpiele napewno ci pomoga,dziegcie...lepsze to niż steryd który stosowałes i....chole....wie czy to aby nie wysyp posterydowy tzw.odbicie
dzieki za info ale jeszcze gdybym wiedzial jedna rzecz to bym byl happy.. a mianowicie czy mi to znikni po tygodniu czy dwoch od momentu wyzdrowienia z anginy jak to powiedzialy pielegniarki z dermatologi i wlasnie nie wiem czy dlatego ze to prawda czy dlatego by mnie pocieszyc;/
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 7:31 pm
...Mateusz jakbys był u tych pielęgniarek to zapytaj też o ....mój wysyp...jak one takie jasnowidzace
Przy łuszczycy jak jest wysyp to nalezy go wyleczyc bo samo to nie zniknie nie ma opcjii ....chyba że ktos ma czarodziejską moc....na przykład takie pielegniarki.....
Miłe słowa ...podłechtały...dzieki bardzo...ważne ze Wam pomagają moje słowa....nawet w rozmowach z lekarzami
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 30, 2011 8:35 pm
Kncone, tak sobie właśnie przypomniałam... podobne doświadczenia miała tu nasza Mimi, może z nią pogadaj na gadzie czy na PW. Myślę, że chętnie coś Ci podpowie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum