No ja do morza mam jakieś 50 km rzut beretem, więc bywam czasem.
Aliss napisał/a:
a ja 4 lata siedzialam w Trojmiescie ) teraz na jakis czas wrocilam do rodzinnych stron na Warmie
trzeba sie umowic i wszyscy pojedziemy nad morzeeee !
Miałem dziadków na mazurach. Równie malownicze krajobrazy, no i masa jezior Ogólnie mazury mają być jednym z cudów natury - w radiu czasem mówili ostatnio.
dzis wyjezdzam do Świnoujscia... z centrum to jakies 515 km.. wiec zajadę na północ pewnie..a od jutra na plaże...;)i tak do soboty... a potem Kostrzyn...
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 2:11 pm
Madzik napisał/a:
dzis wyjezdzam do Świnoujscia... z centrum to jakies 515 km.. wiec zajadę na północ pewnie..a od jutra na plaże...;)i tak do soboty... a potem Kostrzyn...
Ja mieszkam nad morzem, ale 3 razy byłem nad morzem, bo pogody wogóle nie ma, w sumie jest dość ciepło, ale brakuje słonca, same chmury i deszcze. Mówię tu o Ustce, być może w Świnoujściu jest lepsza pogoda - czego życzę
A ja Mieszkasz w Gdańsku całe swoje życie na plaży jestem niezależnie od pogody i pory roku
A kąpiele w czasie burzy są najfajniejsze! Wtedy jest najcieplejsza woda ..
Niedługo bedzie ciepło i w ogóle to już lato niedługo, więc nic nie stoi na przeszkodzie aby się zobaczyć
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 7:00 pm
DROGIE BIEDRONECZKI!
JAK CO ROKU ORGANIZOWANY JEST KOLEJNY ZLOT BIEDRONEK![/b]
[b]Zlot jest w dniach 11-14 sierpnia.
Podaję z pewnością interesujące wszystkich informacje dotyczące zlotu w dniach :
1. Baza noclegowa mieści się w domu wczasowym "Wczasowicz" na ul. Słonecznej 4 w Skarszewach, woj. pomorskie
2. pokoje są: 2-, 4-, 8- osobowe, jest na terenie ośrodka również pole namiotowe (nie wiem ile liczą za dobę) cena za dobę w pokoju 25,00 zł/osobę
3. dzieci nie płacą (małe do lat 4)
4. wyżywienie: śniadanie 8,00 zł, obiadokolacja 10,00 zł
5. na terenie ośrodka znajduje się miejsce na ognisko i grilla (oczywiście własnego )
6. jedyną niedogodnością są łazienki usytuowane na korytarzu (wspólne)
7.Właściciele ośrodka są bardzo miłymi i gadatliwymi osobami więc można z nimi dużo spraw pozałatwiać.
8. Jeśli pogoda nam nie dopisze mamy do dyspozycji salę konferencyjną.
9. Na teren ośrodka można wnosić własny alkohol i popitkę
Podsumowując zawiadamiam, iż można rezerwować miejsca na zlot na kociewskokaszubski.
tel./ fax 58 588 25 81, komórka 698 841 564 hasło rozpoznawcze: ZLOT BIEDRONEK
W razie jakiś pytań proszę o kontakt 606380414
Jest juz duzo ludkow z róznych stron Polski....z naszego forum jade ja i PUMA orazRumianek i Rabatek....czekamy na reszte :dosia,iwonka,basia.....i na każdego z Was....na zlotach jest super jestesmy wszyscy tacy sami,zawiazuja sie przyjaznie,sympatie(sa nawet małzenstwa i dzieci biedronkowe)....tel.jest do organizatorki ale mozecie reszte poczytac na http://luszczyca.org.pl/p...pic=6429&st=100
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum