Fox85, szczerze mówię, że osobiście nie znam takiej osoby, natomiast zanim zabrałam się za pisanie do hotelu dużo czytałam na temat rybek na różnych stronach , również zagranicznych, oraz pokusiłam się o telefon do jednej osób z naszego portalu (Pani Edyty), która tam była kilka lat temu, zapytałam się wprost "czy biorąc pod uwagę cenę, która w dniu dzisiejszym jest wysoka, dalej by poleciła to miejsce " i powiedziała "tak", pomogło jej na kilka miesięcy w stopniu wysokim, teraz jest łagodniejszy przebieg, mówiła mi również o Pani z Pomorza, która również pojechała tam (chyba 2008 r.) miała zmiany na stopach i dłoniach do tego stopnia, że miała problemy chodzeniem w butach, wróciła w swoim rozmiarze butów, zadowolona, ale nie wiem czy zaleczona w 100% , takie przypadki dają mi pewną małą nadzieję, że stan może się poprawić w naturalny sposób
Wiem, że rybki są w Szczecinie, w Częstochowie, na Słowacji... ale powtórzę ponownie, temat założyłam bo poszukuję osoby, która jest w zainteresowana wyjazdem do Turcji
ryby znane od dawna,kto kupił i dało to jakis efekt moze jedna osoba trafi sie?czy to tylko chec wyciagniecia kasy?czy CI ktorym pomogły opuscili to forum?
Mam TE ryby. I potwierdzam z całkowitą odpowiedzialnością za słowa swoje. Rybka perfekcyjnie oczyszcza skórę. Zjada wszystko. Żadne mechaniczne peelingi i inne metody oczyszczania nie mogą się z tym cudem równać. Przy łuszczycy, łuska jest zjedzona przy pierwszym kontakcie z rybką, skóra jest delikatna i gładka. Nie trzeba ziół namaczania się i potem tarcia żeby pozbyć się łuski. Siadamy sobie wygodnie pijemy kawkę i resztę robią rybki. Przyślijcie mi kogoś znajomego ze Szczecina opowie jak jest. Przekona się na własnej skórze...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 1:26 pm
Proponuje odrobine dobrej woli i checi....zamiast w koło Wojtek zadawac te same pytania...należy poczytac co juz tu zostało napisane.(Wystarczy wejsc w tematy:REKLAMA)
.Poza tym jest to temat dotyczacy chetnych na wyjazd do TURCJI na leczenie i poprzez takie odbieganie od tematu rzesze chętnych nie moga sie zadeklarowac
...dawno temu pokazywali w TV ,jak goscie siedzieli w jakims oczku wodnym a rybki skubały i skubały i...chyba zyja bo...nie pokazali czy zdechły
mozna kupic te rybki i za wiele ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum