Nie mam futra, jestem kotem rasy sfinks (ciekawy zbieg okoliczności że wpadło mi do głowy porównanie się z kotem tej rasy - wczoraj skróciłem fryzurę prawie do zerowej długości )
za cos da sie zawsze zlapac mozna takiego bezfutrzaka za uszy albo po prostu za skore na karku i potrzasnac porzadnie
poprosze milo i uprzejmie o oddanie sb
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
nie wiem czy sie wyswietla jako nowy post jak edytuje?
na wszelki wypadek pisze nowy post chociaz post pod postem.... no nic
ad rem - mozna byloby jeszcze zmienic kolorki forum - tzn. zrobic do wyboru moze jeszcze ze dwa warianty kolorystyczne?
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 7:49 pm
No miałam ja jednak nosa, co do tych zmian
Tyśka no już z tymi dwoma wariantami kolorystycznymi, to po całości poszłaś
Dalibóg, wejdę tu któregoś pięknego dzionka, i nie będę wiedziała...gdzie ja zabłądziłam
Mozna, kiedys były, była nawet wersja załobna dla ponurych uzytkowników, mysle nad zmianą loga forum i ogóle rezygnacji z niektórych funkcji, najchetniej wywalilbym szoutbox, musze zrobic ankiete w tej sprawie
sb zostaw bo sie pozbedziesz jednej uzytkowniczki logo zawsze warto nowe zrobic - wersja zalobna raczej nie wskazana - rozowa chyba tez nie ale jakies blekity z szarosciami? czemu nie?
nie wiem czemu uwaza sie ze zolty z zielonym pasuja do siebie - mnie przyprawiaja o bol zebow...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 10:01 pm
Adminie, jak już remonta idą pełną parą, to może i na taki pomysł, zerkniesz przyjaznym okiem:
W sumie nie wiem czemu chcą receptę skoro na opakowaniu jest napisane jak byk, że lek wydawany jest bez recepty. Totalny bezsens...
tygryska napisał/a:
pawel tego linka to chyba nalezaloby gdzies na froncie bo pewnie przyda sie nie tylko teraz - moze zalozysz temat "przydatne linki" i tam tez go wkleisz?
Paweł napisał/a:
.....Zwykli użytkownicy nie mają opcji "przyklej" przy pisaniu nowych wątków. Więc jak stworzę wątek to on i tak gdzieś zostanie w końcu zakopany. Może admin lub moderator stworzą taki wątek i przykleją go - będzie wtedy zawsze na wierzchu
Przypomniało mi się o tym właśnie lepiej późno niż wcale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum