Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 1:03 pm
SZaterku albo Szaciterko kochana,oby Cię spotykało wszystko co najlepsze z a twoje dobre serce,to się tyczy też Tyryski jakbyb bbigamia była lergalna to oświadczyłbym sie wam obud.Takich poztytwnych osónm jak wy powiunno być więcej.Man do WEa ogromny sentynent.Cała moc mojrgoserduch was wpieras.Jak bym został prexydentem polski to bmianował bym was ministreai of spraw luszczycy i nie tylko.W njaszy rządzie znalazłyby się stanowuska dla Pumy,Bassi 44,Aguskaq,,,_pAWŁA,lOOKA,ROMCYSIA,WALDKA,LENKI,KOLEJNOASC
PRTYAPADKOWA.GLOSUJCIE NA MNIE W WYORACH
OD RAZU MOWIE ŻĘ SZATER I TYGRYSKA MSJA STANOWISFKA MOICH DWOCHV PRAWYCH RAK...
MOZE MI NOE UWIERXYCIE ALE CHYBA SIĘ ZAKOCHGAŁEM W ZAKJONNICY DZSISIAK,NIEZBNADANE SĄ WERYKOI BOSKIER
KONCDE SWIIROWANIE UROFDZIN I DOBREANKOC WSZYSTKIM
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 1:59 pm
Oj Wojciechu,oj nieboże cosik lekko ...przedawkowałes ale....dobrze ze na in plus.
SZATER to czarownica
...do polityki sie nie nadaje,nie potrafie odwracac kota ogonem,kłamac w żywe oczy i żerowac na ludziach
Kocham to co robie i ciesze sie ze ktos to zauważa czy docenia,życze zdrówka...zakonnice to raczej sobie odpusc baw sie dobrze
PS
W sierpniu organizuje zlot w Zielonej Górze....masz niedaleko i bedzie okazja ...okazac czynem te uczucia zabieraj ferajne i....zapraszam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 10:05 am
puma napisał/a:
woitas widzę, że ci lekarstwo dobrze służy
Nie wiem czy nie za dobrze. :lol:Czytam i własnym oczom nie wierze.
szater napisał/a:
W sierpniu organizuje zlot w Zielonej Górze....masz niedaleko i bedzie okazja
Szater dobrze że wczoraj tego nie przeczytałem,bo kto wie czy bym się nie obudził wieczorem w Zielonej Górze na dworcu Imprezka trwała prawie dobę,ale nie było żle dopóki nie poszliśmy na basen.Sauna dokończyła dzięła zniszczenia:
PS.Sorki za te małe literówki.Nie wiem jakim cudem udało mi się hasło wpisać przy logowaniu. Pewnie troch to trwało.
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 2:53 pm
Nic z tych rzeczy Jestem stały w uczuciach
Co do zlotu,to przejechałbym się ale w tej chwili nie mogę się jeszcze zadeklarować na 100 procent.Szykuję mi się delegacja w Danii,także zobaczymy.Na początku maja,myślę że będe wszystko wiedział.Są duże szanse że nie wypali,podobnie jak większość wizji mojego chlebodawcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum