w sumie to ona bardziej do ciebie pasuje (wiekowo) niz do mnie bo ma 30 lat a ja 50 ale znamy sie od lat i niezle rozumiemy
a ty rozejrzyj sie po okolicy jak nie ma nikogo kto by sie nadal do zakolegowania to polaz po necie tam gdzie ludzie interesuja sie czyms podobnym co ciebie ciekawi na pewno znajdziesz znajomych a potem moze i przyjaciol
ja z ta grupa wariatow (a jest nas czytaczy molowych okolo 10 sztuk) spotykam sie kilka razy do roku na zywo - znamy sie jak stare koty i nieraz wzajemnie wspieramy bo wiadomo ze nie zawsze kazdy radzi sobie sam
nie skupiaj sie tylko na swojej chorobie bo to szkodzi
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
to sie zastanow co cie interesuje i szukaj forum nieduzego zgodnego ze swoimi zainteresowaniami
bo tutaj powiedzmy szczerze zbyt mocno zajmujemy sie choroba aby zauwazyc czlowieka
ok basiu ale ja lubie i was i czytaczy po prostu grono wieksze to moze latwiej znalezc dobrych znajomych czy przyjaciol... hm... nie wiem
a tu jednak wiekszosc czasu skupiamy sie na naszej chorobie...
Wysłany: Pią Lip 06, 2012 8:05 am
No, ale zeszliśmy z tematu Nic, na ten moment chyba zawieszam - jak coś nowego będzie, pewnie się odezwę... No chyba, że ktoś chce się ze mną spotkać na spacerek po deszczyku, to na PW proszę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum