Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Kwi 08, 2014 7:51 am
Podpowiem moze tak na chwile obecna Daivobet jest jedynym preparatem do zaleczania zmian łuszczycowych zalecanym przez Polskie Towarzystwo Dermatologiczne i przez prof Kaszube.Można go bezpieczniej ze wsystkich masci ze sterydem stosowac nadłuzej i najbezpieczniej nawet około 53 tyg!
Warunek jest jeden skóra mósi dobrze reagowac na kalcipotriol bo to jest główny składnik sterydu jest tylko dodatek.Daivonexu nie kupi sie już w Polsce a Daivobet jest bardzo drogi i na recepte.Najkorzystniej kupic u ludzi którzy sprowadzają go z Anglii cena jest zdecydowanie nizsza a mówimy tu o kwotach 60g-120zł to troszke kosztuje prawda?Nie wiem jak tam z twoim ubezpieczeniem ale w Anglii owe leki sa dużo tansze wiec czy jest sens kupowania w Polsce? Pozdrawiam
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Dziękuje za wszystkie rady . W Anglii mam swoje ubezpiecznie . muszę się tylko muszę się dowiedzieć gdzie i jak zdobyć takie lekarstwa Chce spróbować ten lek i na pewno go kupie W Polsce lub tutaj
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Kwi 08, 2014 5:47 pm
Piotr a kiedy bedziesz w Polsce? moze podesłac ci tubke do przetestowania...zanim kupisz ...moge ja wysłac tu do Anglii niestety koszta zbyt wysokie.jakby co adres podaj na pw bo juz nie mam
jak tam sprawy...wesela...zaawansowane?
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Do polski jadę dokładnie 18 kwietnia Czyli już nie długo Wiesz właśnie jedziemy do polski pozałatwiać dokładnie i do konca wszystkie sprawy. Kupić obrączki suknie itp Więc wszystko jest już dosyć zaawansowane Jeśli była byś tak miła to chętnie przyjmę do przetestowania
Do polski jadę dokładnie 18 kwietnia Czyli już nie długo Wiesz właśnie jedziemy do polski pozałatwiać dokładnie i do konca wszystkie sprawy. Kupić obrączki suknie itp Więc wszystko jest już dosyć zaawansowane Jeśli była byś tak miła to chętnie przyjmę do przetestowania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum