Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 8:03 am
wiedziałąm ze kontakt z tak doswiadczonym doktorem przyniesie efekt....diagnoza zatem postawiona,bardzo sie ciesze ze trafiłas pod dobre skrzydła,czekam wiesci
tak sie tylko zastanawiam czy doktor pracuje w tym szpitalu?
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Kwi 11, 2014 4:54 pm
jezeli tak dobrze idzie na cygnolinę to dlaczego zdecydowali sie na zastosowanie sterydu na głowe?
Pamietaj ze nie możesz przerwac gwałtownie stosowania sterydu bo po kilku dniach wystąpi nawrót...poczytaj może posty Agulka,mozesz jej też zadawac pytania chetnie podpowie a ma olbrzymie doswiadczenie.
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
minęło już troszkę czasu więc pomyślałam że napiszę co u nas się zmieniło
po powrocie mojego syna ze szpitala skóra wygląda bardzo ładnie - jedyne co to na głowie ciągle utrzymuje się kilka łusek i nie mogę sobie z tym poradzić.
Dziecko na Ł. reaguje aż za dobrze jakby mógł to całemu światu oświadczył by że ma Ł.
na co dzień używamy tej maści i świetnie skóra na nią reaguje-- syn bardzo lubi jej zapach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum