witaj Tomasz,mały ruch na forumku,takie czasy ale korzystaj z bazy ,która jest w razie potrzeby...chetnie pomoge.Pozdrawiam
Siema Wiedzmusiu moja..znów jestem:D:D: Co prawda jako nowy użytkownik,bo baza danych tego forum jakaś taka..ze słabą pamięcią:DBuziaka Ci podsyłam:*:D
_________________ Łuszczyca to tylko towarzyszka życia:D
Wysłany: Sob Cze 02, 2018 6:36 pm
Cóż... Męcząca choroba, a postępów praktycznie żadnych przełomowych nie ma Ciekawe, czy za naszego życia ktoś wreszcie wytłumaczy mechanizm i będzie wiedział, jak leczyć.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Cze 11, 2018 8:58 am
Witaj Julio ja walcze 50lat ale sie nie poddaję,głowa do góry tylko na poczatku wszystko wydaje sie takie skomplikowane potem przywykniesz,przyzwyczaisz sie i znajdziesz łasny sposób na walkę
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lis 22, 2018 3:25 pm
witam na forum co prawda czasy swietnosci mamy za soba ale wiadomosci zostały.Rozgladnij sie ,poczytaj a w razie pytan chetnie służę pomocą
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
karolinajok
Wysłany: Pon Sty 28, 2019 7:33 pm
Dzień dobry Z tej strony Karola, jestem tutaj nowa i nie bardzo się tutaj odnajduję ale mam nadzieję, że szybko się tu połapię. Mam początku łuszczycy. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum