Jak po raz pierwszy pojawiły się u mnie zmiany na głowie, odrazu dostałam Laticort... Faktem jest, że na początku pomagał, ale tylko na początku.... Tak jak to zazwyczaj ze sterydami bywa...
Znalazlam w necie swietna notke
uwaga:
Laticort-nie powoduje skutków ubocznych, nie jest silny dzięki nie mu po zaleczeniu wysiewu, następny dlugo nie powraca
Zas Elocom-silny lek powoduje skutki uboczne i szybkei powroty
to cholerstwo mam od8 roku życia a już mam 34 latawięc trszkę się z tym męcze najlepijej mi pomogła puwa ale czym więcej ją bierzesz tym bardziej się ta cholera uodparnia według mnie najgorszę są sterydy taki ja dermowate nie polecam tego nikomu po tym znalazłem się w klinice na koszykowej w warszawie co miałem na łokciach i w głowie troszkę .sypneło mnie na całym ciele ale słyszałem teraz o zastrzykach biologisznych czy ktoś wie coś na ten temat
w szpitalu stosowalam laticort na skore glowy i twarz 1 raz dziennie pomogl mi. za uszami, na twarzy, na glowie b.szybko wszystko zeszlo jestem z niego bardzo zadowolona. przed stosowaniem laticortu na glowe , bylam smarowana mascia siarkowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum