Słuchajcie... a propos naswietlania i lekarzy...
Naswietlanie odbywa sie w szpitalach, tak?
Naswietla nas jakas pielegnuiarka czy lekarz? Kurcze czy jakis nieznany babsztyl bedzie mnie ogladal w bieliznie?
lekarz to lekarz, gdzieś już tu pisałam że nie takich rzeczy sie już naoglądał i nie "namacał" w życiu (choćby kroił trupy na studiach podczas zajęć w prosektorium) i nie ma sie co wstydzić choćby nie wiem co porastało nasze ciała i w które jego części
witam wszystkich goraco tydzien temu bylam u''nowej pani dermatolog'' myslałam ze skoro studiuja medycyne to maja pomagac chorym a nie im szkodzic Wspaniała pani doktor wsciekła sie [jak chora psychicznie] kiedy zapytałam o kilka leków które sa dostepne za granicami naszego cudownego kraju .stwierdziła ze to bzdury a i tak mi nic nie pomoze .Wszyscy zachwycaja sie tak nowosciami w angli ,a tam sie czeka na dermatologa ok 6 miesiecy-nie wiem co to miała wspólnego z moja wizyta ale trudno- . Pani Beata poradziła mi wizyte w szpitalu,naco ja ze juz raz dostałam skierowanie do tego szpitala ,kazano mi soie tam stawic zeby mnie zobaczyli poczym stwierdzilize moja ł. nie nadaje sie do leczenia szpitalnego .Kiedy to usłyszała stwierdziła ze akurat musiały byc strajki....jakos sobie tego nie przypominam zeby personel strajkował recz przeciwnie dobrze sie bawił przy kawce. Wiec stwierdzam fakt ze nasi lekarze albo nie chca sie szkolic dalej w swoim zawodzie albo sa tak ograniczeni ze nie warto do nich chodzic ,moze z braku pacjentów zaczna strajkowac ...a recepta zasilona została o advantan udałao mi sie wychaczyc tylko 50 zł na recepcie ,nie jak ostatnio dostałam mazideł na 290 zł chyba długo nie zobaczy mnie ta pani
Moja lekarka chce zobaczyć wszystko..... W sumie nie wiem dlaczego => przecież wszystko wygląda tak samo....?
Wiesz... na jednej czesci ciala jest taki wysiew ze tylko trzeba traktowac cygnolina
na drugiej sa dwie male plami i trzeba delikatna masc
a jak zobaczy ze masz na calym ciele to musza byc przykladowo naswietlania
--------------------------------------
Do szpitala nie fajnie jest chodzic wiec mi lekarz powiedzial ze do szpitala wpychaja lekarze ci co juz sobie rady nie daja z wysiewem. W ostatecznosci.
Oj, dobra, dobra, zgadzam sie, ( no co do cygnoliny to nie bardzo bo mi skórę wypalała ). Tylko że w moim przypadku zmian jest niewiele i jak dla mnie to NAPRAWDĘ nie ma powodu żebym musiała stać przed lekarką w gatkach skoro mam na nodze jedną zmianę.. Bo u mnie większość występuje na rękach.. No ale teraz moge sie pochwalić bo już od wakacji nie byłam u dermatologai i naprawdę jest :
ja tak fajnie nie mam,mnie wysypało na nogach pełno na rękach pełno a na ciele z przodu i tyłu to juz opisac sie nie da taka franca wszedzie musiała sie poprzylepiac no i na głowie tez na razie chodze do dermatologa chociaz" moja pani"za duzo mi nie pomaga nawet nie powie jak stosowac masci które mi przepisujenawet nie powiedziała jakąmam odmiane z forum sie dowiedziałam no ale moze w koncu cos poradzi następna wizyta za tydzien
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum