Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Lekarz
Autor Wiadomość
Kucka 
Wariatka :P

Wysłany: Sro Lip 04, 2007 5:10 pm   

Ten post brzmiał już o wiele lepiej :D

Anna1709 

Wysłany: Sro Lip 04, 2007 7:17 pm   

hehehehe <lol> dzieki :D :D:D wiem wiem czasem maruda ze mnie sie robi :D a to glownie dlatego ze ostatnio malo sypiam :D :D:D

Żelka_94 

Wysłany: Pon Lip 16, 2007 12:26 pm   

Słuchajcie... a propos naswietlania i lekarzy...
Naswietlanie odbywa sie w szpitalach, tak?
Naswietla nas jakas pielegnuiarka czy lekarz? Kurcze czy jakis nieznany babsztyl bedzie mnie ogladal w bieliznie?

łukaszzzz85 

Wysłany: Pon Lip 16, 2007 12:46 pm   

dziwne pytanie :| zawsze sobie mozesz wynjac prywatna pielegniarke i ją poznac ..przy grze w brydza czy warcaby :P

Święty 

Wysłany: Pon Lip 16, 2007 8:46 pm   

łukaszzzz85 napisał/a:
dziwne pytanie :| zawsze sobie mozesz wynjac prywatna pielegniarke i ją poznac ..przy grze w brydza czy warcaby :P

jak fajna laska to spox ja nei mialem takiego farta:(

łukaszzzz85 

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 8:56 am   

z mojej strony to byl głupi żart :
1. w życiu bym nie wynajoł pielegnierki
2. nie poznawal bym jej przez gre w brydza czy warcaby itp :P
:D

Niamka 
Aiko

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 1:43 pm   

Moja lekarka chce zobaczyć wszystko..... :roll: :oops: W sumie nie wiem dlaczego => przecież wszystko wygląda tak samo....? :?: :!:

wierszokletka 

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 1:49 pm   

niby tak samo, ale przecież nie na wszystko stosuje się takie same maści itp.

anoil87 
ruda

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 4:47 pm   

lekarz to lekarz, gdzieś już tu pisałam że nie takich rzeczy sie już naoglądał i nie "namacał" w życiu (choćby kroił trupy na studiach podczas zajęć w prosektorium) i nie ma sie co wstydzić choćby nie wiem co porastało nasze ciała i w które jego części :wink:

(ochyda nie :razz: )

:twisted:

ewamyszka2

Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 5:24 pm   lekarze

witam wszystkich goraco tydzien temu bylam u''nowej pani dermatolog'' myslałam ze skoro studiuja medycyne to maja pomagac chorym a nie im szkodzic Wspaniała pani doktor wsciekła sie [jak chora psychicznie] kiedy zapytałam o kilka leków które sa dostepne za granicami naszego cudownego kraju .stwierdziła ze to bzdury a i tak mi nic nie pomoze .Wszyscy zachwycaja sie tak nowosciami w angli ,a tam sie czeka na dermatologa ok 6 miesiecy-nie wiem co to miała wspólnego z moja wizyta ale trudno- :?: . Pani Beata poradziła mi wizyte w szpitalu,naco ja ze juz raz dostałam skierowanie do tego szpitala ,kazano mi soie tam stawic zeby mnie zobaczyli poczym stwierdzilize moja ł. nie nadaje sie do leczenia szpitalnego .Kiedy to usłyszała stwierdziła ze akurat musiały byc strajki....jakos sobie tego nie przypominam zeby personel strajkował recz przeciwnie dobrze sie bawił przy kawce. :twisted: Wiec stwierdzam fakt ze nasi lekarze albo nie chca sie szkolic dalej w swoim zawodzie albo sa tak ograniczeni ze nie warto do nich chodzic ,moze z braku pacjentów zaczna strajkowac ...a recepta zasilona została o advantan udałao mi sie wychaczyc tylko 50 zł na recepcie :lol: ,nie jak ostatnio dostałam mazideł na 290 zł :shock: chyba długo nie zobaczy mnie ta pani :mrgreen:

EWaa

Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 9:25 am   

lekarz lekarzowi nie równy.... ja tez trafiam czasem do takich "specjalistów" tzw. "za maslo"

Żelka_94 

Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:40 am   

Niamka napisał/a:
Moja lekarka chce zobaczyć wszystko..... :roll: :oops: W sumie nie wiem dlaczego => przecież wszystko wygląda tak samo....? :?: :!:

Wiesz... na jednej czesci ciala jest taki wysiew ze tylko trzeba traktowac cygnolina

na drugiej sa dwie male plami i trzeba delikatna masc

a jak zobaczy ze masz na calym ciele to musza byc przykladowo naswietlania
--------------------------------------
Do szpitala nie fajnie jest chodzic wiec mi lekarz powiedzial ze do szpitala wpychaja lekarze ci co juz sobie rady nie daja z wysiewem. W ostatecznosci.

Niamka 
Aiko

Wysłany: Wto Lis 06, 2007 8:05 pm   

Oj, dobra, dobra, zgadzam sie, ( no co do cygnoliny to nie :arrow: bardzo bo mi skórę wypalała :wink: ). Tylko że w moim przypadku zmian jest niewiele i jak dla mnie to NAPRAWDĘ nie ma powodu żebym musiała stać przed lekarką w gatkach :lol: :oops: skoro mam na nodze jedną zmianę.. Bo u mnie większość występuje na rękach.. :roll:
No ale teraz moge sie pochwalić bo już od wakacji nie byłam u dermatologai i naprawdę jest :

iwona dąbrowska 
kiwi

Wysłany: Sro Lis 07, 2007 8:53 pm   

ja tak fajnie nie mam,mnie wysypało na nogach pełno na rękach pełno a na ciele z przodu i tyłu to juz opisac sie nie da taka franca wszedzie musiała sie poprzylepiac :sad: no i na głowie tez :cry: na razie chodze do dermatologa chociaz" moja pani"za duzo mi nie pomaga nawet nie powie jak stosowac masci które mi przepisujenawet nie powiedziała jakąmam odmiane z forum sie dowiedziałam no ale moze w koncu cos poradzi następna wizyta za tydzien :wink:

Niamka 
Aiko

Wysłany: Nie Lis 11, 2007 6:47 pm   

Ujjj, współczuje, ale może pomału do celu?! A ja polecam maść Sorel... :grin: Będzie dobrze :!: :!: :grin:

Odpowiedz do tematu