Emilko wypróbuj , naprawde warto... wpisz w " szukaj"papka z drożdzy , i nie zapomnij o pilingu z soli , tylko uważaj na oczy, i jak masz ranki na glowie to moze troszke poszczypać , ale to przejdzie, jesli masz w domu jakis plyn na luszczyce glowy to po tym wszystkim posmaruj troszke. napisz o efektach.
Cześć, dopiero dziś dołączyłam do rodziny plamistych choć choruję już 20 lat. To trudna choroba choć bywają lepsze dni a nawet miesiące.Z moich obserwacji wynika, że alkohol, papierosy, ostre przyprawy, potrawy smażone sprzyjają tej chorobie.Mam dwóch synków, którzy nie są chorzy a w czasie ciąży i po niej u mnie choroba ustąpiła prawie na rok - nic tylko być w ciąży!!
Nie bój żaby Będzie git, najważniejsze to pozytywne nastawienie. A na nowych znajomych w szkole nie zwracaj uwagi jakby Ci dogryzali. Z doświadczenia wiem, że 90% kontaktów się potem urywa po tych wszystkich szkołach, więc wiesz jak ktoś jest w porządku, to będzie z Tobą trzymać.
Co do diety, to ogólnie się nie ograniczam, ale słyszałem od lekarzy, że warzywa strączkowe pozytywnie wpływają na łuszczycę. Zupa grochowa, fasolowa, fasolka po bretońsku, czerwona fasola... mmmmmmmmm po prostu rarytas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum