Będę musiał spróbować a jak się to pije raz dziennie czy coś w tym stylu ??a i jeszcze bym chciał znać koszt tych ziół byłbym wdzięczny za napisanie:grin:
_________________ Walcz O To Co Ci Odebrano I Nie Pozwalaj Odebrać Sobie Więcej...
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 6:32 pm
Łyzke ziol zalac szklanka wrzatku,pozostawic pod przykryciem na 2-3 godziny,przecedzic<jezeli bedziesz mial takie sypane> ,podgrzac,pic 3 razy dziennie 20 minut przed posilkiem,w ten sposob je stosuje,koszt w granicach 50 zloty bo pewnie nie wszedzie jest taka sama cena
Hmmm a ja mam pytanie Czy tą "spermą"(nie wiem co to jest:P) trzeba się smarować czy wystarczy tylko jak będę się kochać i partner się będzie zostawiał w środku???:D
Bo jeśli chodzi o tą drugą opcje to wole nie myśleć ile dzieci z tego wyjdzie:D
"JAK NIE WIESZ CO TO JEST??" Moim zdaniem ktoś sobie jaja robi i tyle , dyrdymaly pisze, moze juz niedługo to sie bedziemy odchodami psimi smarować//???
witam! może to sie wydać dosyć kontrowersyjna metoda walki z łuszczycą, ale wiem z autopsji, że działa. od 6 r.ż. miałam łuszczyce, stosowałam wszystko co zalecali mi lekarze, raz do roku jeździłam do szpitala ale zawsze powracało aż do momentu kiedy zaczełam współżyć z moim mężem. Od trzech lat jestem "czysta", nie mam ani jednej plamki i jestem pewna, że to on mi pomógł. Wiem, że jest to dziwne, ale jeżeli ktoś nie może sobie poiradzic z tą okropną chorobą to może spróbować i tego.
pozdrawiam i życzę duuuuużo zdrówka
hmm... Mery- to ja moze sprobuje... zatem... poprosze numer do Twego meza
propozycja bardzo ciekawa, tylko jesli każdy będzie zgłaszał się do męża mery to co dla niej zostanie?
p.s. jaką metodę aplikacji proponujesz dla facetów?
"wątek matrymonialny" jeśli uleczenie mery jest wynikiem małżeństwa; jesli seksu to raczej "usługi towarzyskie" żeby nie powiedzieć stręczycielstwo;
proponuję rozstrzygnąć problem:
- mery testuje z innym partnerem, a jej mąż z inną "potrzebującą"
p.s. kto zna dobrego niedrogiego adwokata od rozwodów
Co do ziół Ojca Klimuszki to jestem raczej na nie bo też je piłam i mi nic nie pomogły.Dosłownie zero efektu ale widać,że nie na każdego tak samo działają:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum