wlasnie mialam pytac o ten preparat feliksa bo wiem ze stosowalas basiu
a zel jest mocno wydajny na szczescie - ja go stosuje metoda na gąbke, troche wody i myje skore - na chwile zostawiam z taka piana - a potem splukuje
do wanny sypie sol z morza martwego i wlewam troszenke olejku bambino
potem smaruje sobie moja kochana skorkę buska maska siarczkowa i znow po dziesieciu - pietnastu minutach zmywam - albo smaruje po kapieli i nie zmywam bo te zolta dudy nie musze bo jej nie widac a wchlania sie ladnie
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
U mnie on się dobrze sprawdził ze względu na cenę buteleczki nie zakupiłam na dalsze stosowanie ale to co zostało doleczę już swoim sposobem tańszym
ja daje zwykłą sól i albo olej z pestek winogron albo rycynowy oba u mnie dobrze działają
buskiej siarkowej ja niet siarka mnie uczula dość mocno
ręce już tylko przebarwienia..... nogi zostały tu troszkę więcej ale dobrze idzie myślę że niedługo jaką sesje zdjęciową machnę na forumek
a co jak wszyscy to i ja też
_________________ Prawdziwa przyjaźń opiera się na tym,co jest dobre dla obydwu przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum