Ja jestem z Przemyśla. Choruję od 7. Obecnie mam zalaną głowę i tułów, tutaj, mam wrażenie, ludzie w ogóle nie orientują się w temacie, bo często znajomi wyjmują mi "bułkę" z wlosów itp. Sama nie chcę o sobie opowiadać, bo nie chcę litości wśród tych którzy mnie otaczają, ale uwazam, że powinno się coś zrobić, by uświadomić ludzi, może jakaś kampania reklamowa, w końcu tak dużo osób choruje, a naprawdę w temacie orientujemy się tylko my, łuszczycy i to jest nam najbardziej potrzebne, akceptacja i uwolnienie od stresu który sprowadza się przecież głównie do tego, że ktoś nas się będzie bał, że spojrzy nie tak jak powinen, potrzeba tego aby patrzeć na nas jak na zdrowych ludzi, ktorzy maja jedynie problem z nadmiernym rogowaceniem naskórka..
_________________ weź mnie w worek, wrzuć do wody i ucałuj dla osłody
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Lut 29, 2012 7:32 pm
witamy w klubie...od lat droga kolezanko działamy intensywnie na terenie całego kraju....widac jednak ze i to jest za mało...ale witamy na pokladzie i....oczekujemy swiezych pomysłow
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Szater cóż z tego, jak nasze społeczeństwo jest tak mało tolerancyjne. Wolą słuchać bajek niestworzonych od laików niż nas. Mnie niektórzy nie podają ręki bo boją sie zarażenia. Mimo tłumaczeń, że to jest niezaraźliwe.
Ale nie o tym miałem pisać to wszyscy znają, chodzi mi o to, że w tej chwili rozliczamy PIT i jeden procent możemy odpisać na jakąś fundacje. Czy jest jakaś fundacja która wspomagała by biedronki?
A przecież mamy i biedroneczki.
Witaj Michał
Tutaj ze wszystkimi można pogadać normalnie i nienormalnie też
_________________ Najsmutniejsze zwierzątko na świecie to facet! Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. Dlatego 80% kobiet nie wychodzi już za mąż, bo zrozumiało, że dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu
Witaj Michał.
Jestem z Krosna, miło mi że do nas dołączyłeś. Dostaniesz tu dużo świetnych rad i wsparcie a to chyba najbardziej jest nam potrzebne.
P ozdrawiam
_________________ Beata
"Zycie nie daje nam tego, czego chcemy, tylko to, co dla nas ma."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum