nie moge wyslac fotki. mam ja u siebie w kompie. Ale po kolei ... wchodze w opcje"odpowiedz,klikam w "wybierz". znajduje fotke,klikam w "zaznacz", nazwa pliku wyswietla mi sie nawet w "nazwie zalacznika" ,klikam w "wyslij " i nic sie nie dzieje
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 11:09 pm
Ewa poczekamy na tego Twojego pająka chyba do jutra...ja Ci nie pomogę...niestety .
Tylko szybko się ucz...ciekawa jestem Twojego stworka...synowa osobista... też cudo takie posiada
ewcia klikasz w "przegladaj" zaznaczasz zalacznik na dysku i moj blad bo nie napisalam - trzeba jeszcze potem kliknac dodaj zalacznik (klawisz troche nizej niz poprzedni)
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
zdjecie nie jest zbyt wyrazne bo musialam je zmniejszyc. to jest moje zwierzatko ktore wlasciwie jest syna. Nie wyobrazalam sobie trzymania takiego pająka w domu ,ale mam go juz 4 lata i polubilam go ...mimo wszystko. Jest spokojny , w dotyku "skora" przypomina aksamit. Jest koloru bardzo ciemnego brązu wlasciwie to czarnego.
wow dziewczyny ,jaki henryczek piekny...gdyby on sie widzial w lusterku Pewnie by wolal byc taki niebieski . Rzeczywiscie namordowalam sie z tą fotką . Dziekuje za pomoc .
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 9:02 pm
To ten kolorek... to jest niebieski z przewagą błękitu paryskiego I Ewa na dodatek gada że... brąz przechodzący w czerń.....te fotoshopy to jest dopiero... moc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum