Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 1:14 pm
Jakos w pazdzierniku było w Warszawie w marcu jest w Poznaniu a w kwietniu w Puławach-to takie najblizsze jednodniowe a latem to juz beda zloty dłuzsze 3-4dni.kazdy moze zorganizowac spotkanie-ty kocie tez
Zapraszam na koncert charytatywny organizowany przez Wielkopolskie Stowarzyszenie Chorych na łuszczycę "Wyjdź z Cienia".
Koncert odbędzie się z udziałem zespołu "Raz Dwa Trzy". Serdecznie zapraszam wszystkich 17 października w Centrum Kongresowo-Dydaktycznym Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu przy ul.Przybyszewskiego 37. Koncert rozpoczyna się o godzinie 18.00
punkty sprzedaży biletów oraz dodatkowe informacje znajdziesz na stronie stowarzyszenia:
http://www.wyjdzzcienia.pl/
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 10:35 pm
Zuczki moje z Poznania i okalic ....kroi sie spotkanko w Poznaniu.....cos koło 12 XII....powoli sie zgłaszac a reszte jak sie dowiem to powiadomie.....będą chętni?
Wysłany: Sob Gru 04, 2010 7:28 pm
W Poznaniu 12 grudnia :Zielona Weranda jest na ul. Paderewskiego 7 , Pasaż Niebieski,tam tez jest spotkanie Biedronek ludziska jedzie Puma z jakims Przemkiem i Ja z moim Dożywociem czekamy na innych chetnych szybko!!!
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 04, 2010 7:44 pm
Nie jestem pewna czy za tego "jakiegoś" Ty się w końcu od Pumy nie doigrasz Nie jadę...daleko Wy.
Owocnego spotkanka życzę oczywiście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum