hej
widze ze nie jestem sama w wielkim miescie, mam nadzieje ze poznam tu ciekawych ludzi ktorzy pomoga mi przetrwac te trudne chwile jakie ostatnio mnie dotykaja
niedawno zdiagnnozowano u mnie luszczyce i szczerze myslalam ze jestem sama a tu widze ze duzo osob cierpi na te chorobe, moze nie powinnam tak pisac ale troszke mi ulzylo
pozdrawiam warszawiakow i przyjeznych
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 7:47 am
Kochani 24pazdziernika o 14 w super knajpce "Bolek" bedzie spotkanie Biedronek.Przybedzie dużo ludzi z różnych stron Polski .Wszystkich nas łaczy choroba i dobry humor.Pozbierajcie sie i chętnych serdecznie zapraszam.Sami sobie zorganizowaliśmy to spotkanie.Nie jest to żadne szkolenie.Kto chętny udzielę bliższych informacji.Pozdrawiam serdecznie!Krysia
wiesz..ja na spotkaniach lubie sobie strzelic setuchne..w zwiazku z czym nie moglbym wracac autem..wiec hotel..a sam sie boje spac..wiec musialabys zostac ze mna:D:D
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
Witam serdecznie, niestety z tego co widać nie jest nas mało...
Jestem z Warszawy, choruję na ŁZS od kilkunastu lat...długo się zbierałam do dołączenia na jakimkolwiek forum, sama nie wiem dlaczego....chyba cholercia mam depresje albo się starzeje pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Kochani 24pazdziernika o 14 w super knajpce "Bolek" bedzie spotkanie Biedronek.Przybedzie dużo ludzi z różnych stron Polski .Wszystkich nas łaczy choroba i dobry humor.Pozbierajcie sie i chętnych serdecznie zapraszam.Sami sobie zorganizowaliśmy to spotkanie.Nie jest to żadne szkolenie.Kto chętny udzielę bliższych informacji.Pozdrawiam serdecznie!Krysia
Ja też Warszawianka z Mokotowa i z wielką radością dołączę się do imprezy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum