Na forum "Ogólne" należącym do tego serwisu Łuszczyca.info, w temacie "Pytania do dyskusji", zamieściłem w poście z 8.04.2010 z g. 3.52 podsumowującą konkluzję-receptę dla wszystkich zmagających się z tą właściwością (a nie chorobą, co szeroko uzasadniłem w całości moich postów na tym serwisie, zwłaszcza w tym temacie, oraz oczywiście w podpisie pod każdym moim postem, który znacie już chyba niemal na pamięć) skóry.
_________________ Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum