Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 4:42 pm
Witam po długiej nieobecnosci
jestem szczesliwa ze juz w domku,leczenie stawówki w tej chwili to dramat...ale o tym potem i w odpowiednim dziale.Dzieki za miłe słowa,ciepłe mysli i foniki.
PS
Jak widzisz Andrzejku dałam rade i to nawet niespecjalnie sie wysilajac.... moje zycie to nie tylko forumki,mam naprawde duzo zajec i w realu
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 66 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 188 Skąd: Podbeskidzie
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 5:06 pm
Witaj Krysiu niewierze że cię nie nosiło bez komputera , ja też byłem dzisiaj u reumatologa mam 10 zastrzyków bo rano niemogłem podnieść się , oglądałem dzisiaj rozmowy w toku i pokazywali urywki z jutrzejszego odcinka o łuszczycy tylko niewiem czy w sobote też leci.miłego wieczoru.
Wysłany: Wto Maj 22, 2012 9:31 am
.ponownie zaproponowano mi prace w mojej ukochanej Kołatce!Dwa lata temu musiałam odejsc ze wzgledu na stan zdrowia....szło nowe,młode,dobrze wykształcone....okazało sie ze jednak doswiadczenie,zaangazowanie i satysfakcja z tego co sie robi....ważniejsze.Bardzo sie ciesze ze ponownie zwrócono sie do mnie(pomimo ze i lat przybyło i choróbska nie odpusciły)bo jak to starzy ludzie powiadali rób to co lubisz a całe zycie nie bedziesz musiał pracowac
Gdyby ktos zechciał ...serdecznie zapraszam...tu mozna luknac co to za cudenko :
Wysłany: Sro Cze 27, 2012 6:38 pm
ludkowie mili stres,nieprzespane nocki,multum pracy i ciagły bieg na wysokich obrotach malo nie zawinął mnie z tego padołu....nocke spedziłam na intensywnej terapi,kropluweczki wypite,sten przedzawałowy opanowany....i kto by pomyslal że akurat moje serducho nie da rady....moje?stachanowca? zdrówka wszystkim
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum