Witam
Też kocie wierzę ze teraz pójdzie pięknie. Córka poszła jak miała 8 miesięcy i 3 tygodnie. Krysiu planuję tak jak robiłem wcześniej kilka tygodni prodermina, a jak nie będzie pozytywów to spróbuję cygusi - którą stosowałem bardzo dawno temu.
pozdrawiam
Dla Was dziewczynki za pamięć i zainteresowanie
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Mar 15, 2014 6:35 pm
Nie Waldku...zdecydowanie nie! Romcys jest mistrzem w stosowaniu proderminy:
-wytrwały
-systematyczny
-zorganizowany
-prefekcyjny
naprawde jestem pod wrażeniem
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Witam
Krysiu, leczonko trwa od fotek (12 marzec 2014). proderminka na 2 godz. - następnie wytarcie papierem (toaletowy lub ręcznik) - prysznic - maść nawilżająca - CODZIENNIE.
Po 10 dniach wrzucę fotki.
Witam
Systematyczność i efekty do Waszej oceny, po 17 dniach stosowania proderminy. Na łyk - end majowy, planuję na golaska leżeć na jeziorze Dąbskim lub Zalewie Szczecińskim na pokładzie swojej łódeczki , a co niech se oglądają czystą zdrową skórę
Wiek: 66 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 188 Skąd: Podbeskidzie
Wysłany: Sob Mar 29, 2014 6:23 pm
witaj Romcyś czy możesz smarować się za dwóch żebyśmy obaj byli bez zmian (ja we wtorek wybieram się do szpitala później lampy żeby w czerwcu pojechać na wczasy może się uda ) powodzenia
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Nie Mar 30, 2014 9:17 am
No Romcus pięknie,kurna no pieknie
nagroda ...uscisk reki prezesa już masz(prezesa tylko trzeba poszukac ) a teraz ostatnia prosta po...medal
Tak sobie mysle ze szkoda ze ten twój temat jakos tak ukryty... to swietny poradnich dla tych co chcą stosowac prodermine i cygnoline.
Mysle ze lepiej by było gdyby Paweł przeniósł go do nowego tematu zatytułowac STOSOWANIE PRODERMINY i szluss.Wiecej osób by na niego trafiło....tak sobie mysle
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum