Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Łuszczyca Stawowa-etapy wojny
Autor Wiadomość
gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 11, 2011 12:29 pm   

Puma ja bym jeszcze poeksperymentowała z... Asparginem. Tam masz zbilansowany magnez z potasem, nie ma obaw... że przedawkujesz. A potas może tu zadzaiłać :hmm: Na przyszlość magnez zawsze w obecności vit. B6.. lepiej się wchłania. U mnie po dożylnych dawkach B12 przeszło ale teraz czasami wraca i musze popierniczać tymi swoimi nózkami... nawet jak mi się nie chce :twisted: .
A tak w ogóle to Ty zadowolona powinnaś być... do szybkiej główki, dołączyły szybkie nóżki.Równowaga jakaś Cię dogania. Uważaj może jednak :lol:

PS. Basieńko co Ty z tym przepraszaniem...u siebie jesteś, pisz ile dusza zapragnie i dziel się, to najważniejsze. Pozdrawiam :smile:

basia44 

Wysłany: Wto Sty 11, 2011 12:36 pm   

Heniu dlatego polecam pokrzywe, ona zawiera potas magnez i wit E wszystkie skladniki odpowiedzialne za wędrowanie noce nóg dodatkowo ma wiele innych witamin, rośnie pod każdym płotem jest łatwo dostępna a to że przepraszam nie wszyscy lubią jak się udzielam

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 11, 2011 1:10 pm   

Pokrzywa tak ale taka zerwana samemu. w ostataeczności ta z terebki. Żadne tam herbatki...szajs.
Jeżeli to niedobór elektrolitów, to samymi herbatkami cężko będzie. Ja obstaję przy Asparginie.

Basiu najpierw robota, miłość potem :*

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 11, 2011 11:20 pm   

Miałam dziś wielką przyjemność pogadać z roześmianą brunetką na obczyźnie; której też łokcie nie zginają się w tę strone co powinne a paluszki jakby troszkę krzywawe. Ale ona... żadnego klękania :brawo: . Czy wszyscy "stawowcy" tak mają? Szacun wielki Wam :*

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sty 13, 2011 8:32 pm   

Zez powodu, że stawówki nie posiadam...jeszcze a dumę tak jakby schowałam do kieszonki. Klękam a jakże...często nawet :mrgreen:

szater 

Wysłany: Sob Sty 22, 2011 9:41 am   

Puma siostro zmuszasz mnie do radykalnych srodków......potrace cie samochodem :zly:

basia44 

Wysłany: Pon Sty 24, 2011 10:55 pm   

Oby ci ten szampan bardziej nie pływał bo nie dasz rady chodzić jak najdzie atak w moim przypadku musiałabym to robić dzień i noc wiec dobrze że odpuściło

Rebeliant 
Siemka Łuszczyki ;)

Wysłany: Nie Sty 30, 2011 9:40 pm   

Witam szater a mam pytanie jak stwierdzono u Ciebie łuszczycę stawową ????

szater 

Wysłany: Nie Sty 30, 2011 10:15 pm   

...po szeregu badaniach,po wynikach,po objawach :razz:

Rebeliant 
Siemka Łuszczyki ;)

Wysłany: Nie Sty 30, 2011 10:24 pm   

z tego co wiem łuszczycę stawową można jednoznacznie stwierdzić robiąc RTG stawów ale lekarze robią to tylko wtedy gdy sa absolutnie pewni ze względu dużej szkodliwości promieni na stawy także dlatego pytam...Dość często jest tak że stawy bolą i ma się uczucie wykręcania a przy palcach stóp często łuszczyca wchodzi głeboko pod paznokieć dając efekt nabrzmiałego stawu....

Także jęsli u Ciebie to zrobiono i stwierdzono to tylko współczuje :cry:

Odpowiedz do tematu