Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 1:24 pm
Duch u mnie wielki jest....choc w malym ciele zamknięty....
Za to ty kolezanko ....jak tylko mi sie poprawi...to musisz mnie ukąsac.....chyba że ....musowo mi palme pierwszeństwa chcesz odebrac...ale i to nie ma sprawy ...chętnie oddam.....
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 2:11 pm
Jeżeli u Was tam... stwierdzenie faktu... to kąsanie...to sorry Winnetou Co do palmy pierwszeństwa...może bym i powalczyła.... ale wiadomości i umiejętności.... nie stykają czegoś
Adminku a może tak... za tę jej aktywność.. to jakąś emotkę osobistą zapodać...ta w gadkach o czarownicach... fajniutka. A może Ty masz coś podchodzącego.....no ni jak nie uchodzi... coby naczelna aktywistka forumka... nie miała swojej
Rumianek [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 2:29 pm
Muszę rzucić parę minek, bo zauważyłam podpis naszego Admina
Też Cię pozdrawiam Paweł
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 1:02 pm
Super...jak cos jest szybkie to...juz to uwielbiam Wykonuje kilka czynnosci na raz...i niestety nie moge sie powstrzymac od ...zagladniecia na forum...wpadam jak po ogień i...wypadam ...bo nastepne cosik czeka na mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum