hmmmm...... jak bede u dermatologa to zobaczym,y czy mi wypisze tą cygnolinę...bo zaraz znowu powie ze za malo mam;/ dla niej to nieproblem a dla mnie tak:( chyba znowu zaczne chodzić na solarium;/;/;/;/ może coś troszkę pomorze...... chciałabym bardzo spróbować tych lamp..... aj
dobrze że znalazlam te forum chociaż wiem już to co sterydy;/
pozdrowionka
_________________ .. "Zupełnie inaczej jest ,jeśli masz kogoś,kto Cie kocha. To Ci daje setkę powodów,aby żyć"
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 8:52 pm
Hej Blanko krajanko jeżeli będziesz potrzebowała- jestem Ukłony
niiomka...właśnie bym chciala te naświetlenia uvb...... ale ciekawe czy w moim mieście są ..musze sie dowiedzieć:):):):) a wam pomagaja te naswietlenia ??
_________________ .. "Zupełnie inaczej jest ,jeśli masz kogoś,kto Cie kocha. To Ci daje setkę powodów,aby żyć"
normalnie szok:) ta herbata zielona naprawde pomaga:) raz tylko obwinelam się folią i tymi lisciami i wiecie co?:! rano wstaje i patrze a tu prawie znikło:_):):): nieżle:):):):):): takie bladziutkie sie zrobilo:) heh
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 4:38 pm
Blanka_aa89 napisał/a:
normalnie szok:) ta herbata zielona naprawde pomaga:) raz tylko obwinelam się folią i tymi lisciami i wiecie co?:! rano wstaje i patrze a tu prawie znikło:_):):): nieżle:):):):):): takie bladziutkie sie zrobilo:) heh
No to teraz musisz tak kiedyś przy okazji polecić to lekarzowi , bo oni niestety nic domowego tylko sterydy
Ta herbata to skuteczna metoda na łuski i na zmiany i bezpieczna
dla mnie to naprawde szok: że nic mi juz niepomagało a tu taka herbatka:):):) ja teraz sie przeżucam tylko na domowe sposoby;-) dośc stedydów na zawsze:):):):)
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 4:22 pm
tygryska napisał/a:
ale zdaje sie dosc intensywne te 17 lat
No można doliczyć jeszcze kilkadziesiąt lat choroby mojego ojca, też łuszczycy, którą widziałem na co dzień i z którą byłem już obyty no i razem mieszaliśmy sobie maści i szukaliśmy "złotego środka""
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 4:24 pm
EWaa napisał/a:
A tak swoja drogą ciekawa jestem czy na studiach medycznych ucza lekarzy własnie domowych , ludowych sposobow leczenia??
Wydaje mi się, że nie chyba, że farmaceuci albo coś w tym stylu, ci co stodiują coś związanego z ziołami - być może oni bo lekarze raczej się tym nie ineteresują, no chyba, że trafimy na jakiegoś porządknego lekarza z powołania, ale takich jest mało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum