Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 2:27 pm
Hej ludkowie jakos tak sie porobiło ze jak sie wpisuje post pod swoim postem(co mnie akurat sie zdarza bardzo czesto) to podklejany jest on pod stary i nie ma info na forum ze cos zostało dodane.
Nie chcac spamowac forumka swoje podziekowania dla Gosi...umiesicłam w temacie PODZIEKOWANIA swoje uwagi dotyczace kolorow na forum w temacie:"Status pomocnika"...ani jedno ani drugie sie nie wyswietla jako "nowe"wiadomosci...zostalo pod stara data....niefajne to...uwazam że powinna wyswietlac sie data ostatniej wiadomosci w danym temacie....
PS
dobrze ze syn mi zwrocił na to uwage,pisałam juz wielokrotnie swoj post pod swoim postem
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
kochany bezfutrzasty adminie - daloby sie zablokowac dodawanie linka w podpisie? bo mamy ostatnio zalew osob ktore reklamuja rozne dziwne rzeczy niezwiazane z luszczyca itd. wlasnie tą metoda... po zablokowaniu byloby mozna sprawdzic czy osoby faktycznie interesuja sie tematyka glowna czy tylko rejestruja po to aby link umiescic
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Cóż, jeśli faktycznie, mogłabym się podjąć, o ile nikt inny się nie zgłosi. Byłam modem na czacie gry online, w porównaniu z tamtym bajzlem tutaj jest milusio
Ale się nie wyrywam, jeśli znajdzie się inna kandydatura, to się wycofam - irytują mnie te reklamy po prostu, a i tak wpadam tutaj ze dwa razy dziennie, więc mogłabym ogarniać sprawę "przy okazji".
_________________ Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum