Dzięki za linki, dotarłam już wcześniej sama do kilku z nich, resztę doczytałam teraz.
Już po raz enty czytam, że choroby autoimmunologiczne lubią współistnieć... Nie wiem na jakiej podstawie ta lekarka stwierdziła, że nigdy o niczym takim nie słyszała, skoro ja, pyłek marny wobec jej wiedzy i doświadczenia, czytam o tym na każdym kroku niemal. Ja nie mówię, że wszystko co w necie wynajdę to prawda najświętsza, ale za dużo tych "przypadków" moim zdaniem.
A co wiesz na temat ewentualnego dziedziczenia chorób tarczycy? Czytałam coś o tym, że jest tak, że są ludzie (rodziny) którzy mają większe predyspozycje do problemów z tarczycą, ale nie można jednoznacznie stwierdzić, że te problemy są dziedziczne.
_________________ Nie bój się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum