Ja nigdy i nigdzie nie twierdziłam, że wymyślasz. Udostępniłaś nr. pani do sieci czyli postąpiłaś identycznie, jak postąpiono z Tobą, brak konsekwencji czy zemsta sms-wa?
...nastepne smsy nie były juz takie miłe ...poniewaz pani przypomniałam ze mnie niekoniecznie uwolniła od łuszczycy....zaczęła straszyc mnie ....organami scigania....że bezpodstawnie podwazam jej umiejetnosci w cyt "LECZENIU ŁUSZCZYCY KTORA JEST ULECZALNA" ...bo pani Biela posiada na to dowody
- no to jej napisz,ze jak Cie wyleczy to jej zapłacisz
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 8:15 am
jas_17 napisał/a:
Ja nigdy i nigdzie nie twierdziłam, że wymyślasz. Udostępniłaś nr. pani do sieci czyli postąpiłaś identycznie, jak postąpiono z Tobą, brak konsekwencji czy zemsta sms-wa?
Oj nie jest to zemsta...nie patrz na to swoimi kategoriami,ja tak nie działam. pani sama zdecydowała sie udostepnic swój nr.telefonu rozsyłajac takie wiadomosci mogła to zrobic z bramki smsowej na necie
Robo juz nie chce mi sie pisac do tej pani....w leczeniu mojej łuszczycy poniosła klenske totalnom a ja wkosztypopas
_________________ DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE , WIERNI PO PORAŻCE Motto Falubazu
Wiek: 49 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 5 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 8:38 am
Wśród celebrytów znane jest powiedzonko:
"Nie ważne czy mówią o tobie dobrze czy źle. Ważne aby było o tobie głośno"
Pisanie o tej pani z imienia i nazwiska i do tego uwiarygadniając ją numerem telefonu to nic innego tylko reklama. Przecież ktoś nowy, do tego zdesperowany, kto wpadnie tu na forum i przeczyta posta po łebkach może skusić się zadzwonić do tej pani
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 8:51 am
...totez własnie dokładnie przestrzegamy przed ta pania...a na jakosc czytania?no coz nie mamy wpływu ... a i zbawic sie nie da tysiace pomimo ze mesjanizm i prometeizm to nasze ....cechy narodowe
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 9:19 am
Widzisz Eczek, niekoniecznie nasz tok rozumowania, jest tokiem rozumowania innych. W tych sprawach, to chyba zasada z tych: jak ty mnie, to ja tobie, działa. I nieważne, że takim postępowaniem łamiemy i zaprzeczamy wszystkiemu temu: co pisaliśmy czy kim się mieniliśmy. Zawsze można przecież tak zakręcić, zamotać, że od sms w kierunku prometeizmu czy mesjanizmu popłyniemy To tylko net, trza przywyknąć. Ale miło, że ogląd sytuacji podobny.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 2:15 pm
Do nóżek padam Szanownej Pumie. Twoja radość, jest moją radością. Bo zadowolona Puma, to brak wklejek: iluzja, aluzja czy inna żaluzja. Warto się starać
Co i jak Eczek myśli, nie wiem. Pobędzie tu, okrzepnie, pogadamy Na dziś mogę powiedzieć jedno: prawidłowo ocenia fakty, tak jak większość z nas tu. Jak będzie dalej? pożyjemy, zobaczymy; ja emeryt, mam czas
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 5:08 pm
Puma siem skup, ten link to... you talking to me or to himself
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 9:34 am
a do mnie sie rzuciła i sadem zaczęła straszyc gdy zadzwoniłam i zaprosilam na rozmowe,wyjasniajac co to za choroba i ze chetnie podyskutuje.Mnie kiedys na wizycie to wate i gaziki takie kosmetyczne "napromieniowywała" niby swoja energia i słoik z woda miało to oczywiscie pomoc...jakos niekoniecznie jakakolwiek poprawa była...już o łuszczycy nie mowiac
a do mnie sie rzuciła i sadem zaczęła straszyc gdy zadzwoniłam i zaprosilam na rozmowe,wyjasniajac co to za choroba i ze chetnie podyskutuje.Mnie kiedys na wizycie to wate i gaziki takie kosmetyczne "napromieniowywała" niby swoja energia i słoik z woda miało to oczywiscie pomoc...jakos niekoniecznie jakakolwiek poprawa była...już o łuszczycy nie mowiac
Każdy bioenergoterapeuta leczy tylko portfele z pieniędzy żadnemu niewierze a naiwnych i frajerów nie brakuje. A jeszcze duchowość człowieka potrafią roztroić,. Podam jedno świadectwo http://www.youtube.com/wa...hPuZyA0gcTJiK70
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum