Ja też rok temu caaaałe lato chodziłem w długim rękawie i spodniach. W tym roku wcale nie zapowiada się lepiej... jednak chociaż krótkie spodenki mogę ubrać- tyle dobrego. Najgorzej u mnie wyglądają dłonie i łokcie nie mogę na nie patrzeć ;] Szczerze mówiąć nie wyobrażam sobie siebie jak idę do szkoły w krótkim rękawie, kurcze żadna rzecz na świecie by mnie do tego nie zmusiła. Najgorzej wkurzające jest gadanie: nie jest Ci gorąco w tej koszulce? Codziennie to słysze kilka razy kiedy jest upał. Albo rozśmiesza mnie to jak jakiś chłopak siedzi w bokserce i którkich spodenkach, ja w sweterku albo koszulce i wylatuje on z tekstem "ja piernicze, topie się, zaraz nie wytrzymam". No ale co zrobisz ;] Ok, jeszcze bym się zmusił chodzić w krótkim rękawie na dwór do znajomych bo większość wie co jest grane ale jak by słonko mi pomagało, jednak tylko zaostrza mi zmiany i tu tkwi haczyk..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum